Florin Cîţu se amuză copios: TVA 0%, Dragnea şi OZN-urile…

Preşedintele PSD Liviu Dragnea munceşte zilele astea? Răspunsul la această întrebare îi poate linişti pe o mare parte dintre români, care aşteaptă cu nerăbdare şi entuziasm scrisoarea destinată şefului Comisiei Europene, a afirmat liberalul Florin Cîţu.
Florin Cîţu(PNL),
Florin Cîţu(PNL), (Florin Chirila/Epoch Times)

Deşi a promis că-i va trimite o scrisoare preşedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Junker, în care îi va cere explicaţii legate de atitudinea critică a CE faţă de România, liderul PSD Liviu Dragnea nu mai are de gând să o facă pentru că-i e teamă să nu fie luat la întrebări despre propunerea sa "TVA 0%", a comentat ironic, miercuri, pe pagina sa de Facebook, senatorul PNL Florin Cîţu, fost economist şef al ING Bank.

"Întrebare: Liviu Dragnea munceşte zilele astea? Răspunsul la această întrebare îi poate linişti pe o mare parte din români, chiar şi pe mine, care aşteaptă cu nerăbdare şi entuziasm scrisoarea promisă de cârmaci pentru Junker. Liviule, stăm toţi ca pe ace. Înţeleg că şi Junker moare de nerăbdare. Între două dansuri populare, Liviu ne-a promis că-i va da lui Junker o lecţie de naţionalism made în România. Să-l înveţe minte. Aţi mai auzit ceva? Umblă pe undeva vreo ciornă ceva? Sau e ca la comisia cu "gaura" de la buget?", a scris Cîţu.

Senatorul PNL crede că Dragnea s-a răzgândit, o face cam des în ultimul timp, aşa că îl sfătuieşte că ordone o tabără de creaţie la pescuit cu premierul Sorin Grindeanu şi cu ministrul de Finanţe, Viorel Ştefan, poate aşa o să afle, între două partide de "somn", că propunerea lui de TVA 0% nu se poate aplica în Uniunea Europeană.

"Totuşi, poate mă înşel eu şi urmează să discute conţinutul scrisorii cu Grindeanu la o partidă de pescuit. Cum care partidă? Vă aduceţi aminte că Ştefan cel Mare se retrăgea după fiecare luptă într-o biserică să se refacă?. Cârmaciul are alte gusturi. Aşteptăm cu nerăbdare, toţi muritorii de rând, pozele de la pescuit, dar mai ales deciziile. Pentru că acolo se pare că se iau cele mai importante. Dacă nu pescuiesc în chiuvetă, aşa cum am auzit, atunci îl sfătuiesc pe domnul Grindeanu să-şi ia o vesta de salvare că s-ar putea să-l împingă în apă, având în vedere ultimele declaraţii publice", a precizat Cîţu.

Concluzia liberalului este că Dragnea nu-i scrie scrisoarea lui Junker, pentru că îi este teamă că Junker îi răspunde şi îl întreabă de TVA 0%.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne