Florin Cîţu, revoltat: Cârmaciul Dragnea şantajează poporul român! Nu miroase a abuz în serviciu?

Membrii Guvernului Dragnea-Grindeanu, pe lângă faptul că sunt incompetenţi, imorali, habar nu au de legi, execută orbeşte ordinele cârmaciului punând România în situaţii incredibile, şi-a exprimat nemulţumirea liberalul Florin Cîţu.
Florin Cîţu(PNL),
Florin Cîţu(PNL), (Florin Chirila/Epoch Times)

Ridicolul a atins paroxismul în momentul în care, cei 27 de miniştri "furioşi", care şi-au prezentat demisiile cu câteva zile în urmă, au luat hotărârea, demnă de Cartea Recordurilor, de a-şi retrage azi demisiile, a comentat joi, pe pagina sa de Facebook, senatorul PNL Florin Cîţu, fost economist şef al ING Bank.

"Trebuie să ştiţi că până la instalarea noului Guvern ei oricum erau în funcţie şi trebuiau să-şi exercite atribuţiile legale la ministere. Nu a fost de ajuns. Oamenii au vrut să ne spună mai mult. Că şi-au bătut joc de noi. Demisiile au fost ceva ordonat de cârmaci şi culmea toate aveau acelaşi text, numai pentru a-şi regla, ca de obicei, o răfuială personală. Nu le-a ajuns că au înşelat o ţară întreagă cu demisiile! Astăzi ne spun că o fac şi cu aroganţă, retrăgându-şi demisiile. Incredibil cât de proşti ne cred ăştia. Noi sau ei?", a declarat Cîţu.

Senatorul PNL consideră că românii merită o explicaţie serioasă pentru tot acest "circ" şi nu este vorba de "penibilul" situaţiei în care s-au aflat, este vorba de România.

"Aceşti oameni vor să ne demonstreze cu orice preţ că nu dau doi bani pe opiniile noastre. Şi-au retras demisiile pentru a mai fura ceva pe ultima sută de metri. Celebra noastră doamnă de "fier", Se(r)vil, imediat după ce şi-a retras demisia a semnat un ordin de plată de 1.3 miliarde lei pentru nişte muşterii politici. La fel fac şi alţii prin alte ministere", a precizat Cîţu.

Tragedia acestei ţări, în opinia liberalului, un lucru pe care susţine că nu l-a mai spus nimeni, este că "aceşti oameni nu sunt doar incompetenţi şi imorali, dar sunt lipsiţi de orice scrupul în a aplica ordinele cârmaciului Dragnea". Toate revenirile la demisiile de astăzi au din nou acelaşi text, lucru care indică faptul că ele au fost ordonate de la partid.

"Să recapitulăm. Membrii Guvernului Dragnea-Grindeanu, pe lângă faptul că sunt incompetenţi, imorali, habar nu au de legi (vezi revenirea la demisii), execută orbeşte nişte ordine punând România în situaţii incredibile. Concluzia mea. Gestul care a făcut din nou România de râs în lume a fost executat la sugestia lui Dragnea pentru ultimele tunuri de la bugetul de stat. Este clar că le este frică că Preşedintele nu-i va mai lăsa, pe bună dreptate, la guvernare. Mă îngrozesc la gândul că ne vom întâlni cu acelaşi personaje şi în viitorul guvern propus de PSD", a subliniat Cîţu.

Pe de altă parte, liberalul a atras atenţia că "bomba bombelor" este, însă, este declaraţia primului ministru Grindeanu care aproape a trecut neobservată şi nesancţionată de liderii politici ai opoziţiei.

"Oameni buni, Grindeanu a declarat că doamna ministru Se(r)vil a întârziat deliberat să dea drumul la ordine de plată de o valoarea astronomică. Aceste fonduri erau vitale primăriilor din ţară unde toate fondurile s-au dus deja pe creşteri salariale. Gravitatea acestei afirmaţii, mai ales având în vedere persoana care a făcut-o, coroborat cu motivul pentru care doamna ministru a întârziat plăţile (căderea lui Grindeanu), reprezintă o faptă penală", a punctat Cîţu.

Să fie mai clar, senatorul PNL a ajuns la concluzia că, din ordinul şefului PSD, foarte multe primării din România nu au putut să înceapă investiţiile "pentru că nu a vrut muşchiul lui Dragnea".

"Adăugaţi la asta negocierile cu UDMR sancţionate drastic de Preşedintele României. Aşa aveţi explicaţia de ce Dragnea este toxic pentru România. Nu miroase a abuz în serviciu? E momentul să scăpăm de ăştia!", a conchis Cîţu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne