Florin Andone a semnat cu formaţia spaniolă Deportivo la Coruna

"Bine ai venit la Depor, Florin! Bine ai venit în istoria noastră!" - este mesajul transmis de gruparea din Primera Division, pe contul oficial de twitter.
Fotbalistul român Florin Andone.
Fotbalistul român Florin Andone. (Florin Andone/twitter)

Internaţionalul român Florin Andone (23 de ani) a semnat, marţi, contractul cu noua sa echipă de club, Deportivo la Coruna. Oficialii spanioli vor plăti pentru achiziţionarea tânărului atacant 4,7 milioane de euro şi 30% dintr-un transfer ulterior, devenind astfel cel mai scump transfer pe care 'Alb-Albaştrii' l-au efectuat în ultimii nouă ani.

Atacantul echipei naţionale a ajuns la o înţelegere pe cinci ani de zile cu formaţia antrenată de Fernando Vázquez, acesta urmând să evolueze pentru galicieni până în anul 2021.

Andone, care a jucat pentru FC Cordoba din anul 2014, a reuşit să marcheze în sezonul trecut 21 de goluri în 36 de partide. El va purta la noua sa echipă numărul 10 pe tricou.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport