Fiul Rovanei Plumb, numit vicepreşedinte PSD Dâmboviţa. Ţuţuianu: Mamiţica îi construieşte lui Goe un viitor

Rovana Plumb
Rovana Plumb (Epoch Times România)

Fostul lider al PSD Dâmboviţa Adrian Ţuţuianu, exclus anul trecut din partid, a lansat un atac dur la adresa actualului şef al organizaţiei, Rovana Plumb, după ce fiul acesteia a fost desemnat vicepreşedinte al structurii politice. Într-o postare publicată marţi pe pagina sa de socializare, Ţuţuianu afirmă că organizaţia PSD a devenit o “afacere de famiglie” şi o acuză pe “mamiţica” de faptul că “îi construieşte lui Goe un viitor”.

“Ce se întâmplă acum în PSD Dâmboviţa întrece orice scenariu pe care vreun duşman al partidului şi l-ar fi putut închipui/dori. Practic, Organizaţia a devenit o afacere de „famiglie”, în care puterea de decizie nu mai aparţine celor merituoşi, ci se păstrează în familie. Din mamă-n fiu:

- Rovana 'Pauker' Plumb, preşedinte;

- Andrei 'Goe' Plumb, desemnat aseară vicepreşedinte. Cum ar veni, mamiţica îi construieşte lui Goe un viitor”, scrie Ţuţuianu.

În continuare, fostul social-democrat afirmă că partidul “a fost confiscat de un grup de #impostori, fără nicio legătură cu acest judeţ!” şi că ceilalţi membri ai organizaţiei locale nu fac altceva decât să “gireze în continuare aceşti impostori la conducere”.

“Sunt surprins de lipsa cvasitotală de reacţie a organizaţiei. Nu-i mai căinez, însă, pe cei de acolo. După simulacrul de alegeri în 2 minute, fără vot secret, după dezastrul de la europarlamentare (cel mai prost rezultat din istorie), ei asta au înţeles: să gireze în continuare aceşti impostori la conducere, care nu au scrupule în a-şi atinge scopurile (afaceri personale şi atât). În rest, îmi pare rău de toţi membrii simpli şi oneşti (foarte, foarte mulţi) şi de numeroşii alegători cu simpatii pentru un partid de stânga. Partidul lor a fost confiscat de un grup de #impostori, fără nicio legătură cu acest judeţ!

P.S: Până să fiu exclus din PSD pentru acea scrisoare, le-am spus colegilor că tot ce am scris acolo se va îndeplini. Am avut dreptate până la virgulă. După ce PSD Dâmboviţa a fost luat în stăpânire de clanul #Plumb, le-am spus colegilor de aici că mai multe lucruri se vor întâmpla. S-au confirmat toate, până la virgulă”, a mai adăugat Ţuţuianu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne