Fiul fostului primar PSD Marian Vanghelie, petrecere opulentă într-un club de lux

.
. (Youtube screenshot)

Alexandru Vanghelie, fiul fostului primar PSD Marian Vanghelie, şi-a serbat ziua cu mult fast într-un un club de lux din Mamaia, informează g4media, cu zeci de sticle de şampanie Dom Perignon. La petrecere au participat zeci de persoane.

Sursa citată prezintă imagini video primite de la un cititor, în care se vede cum şampania e adusă de chelneri cu o lectică specială printre invitaţii care dansează pe terasa clubului de pe litoral.

Alexandru Vanghelie Jr. a studiat la renumitul liceu de fiţe din Capitală „Jean Monnet“ şi este recunoscut pentru veleităţile sale de „fiu risipitor”. După ce a primit cadou de la tatăl său o maşină de lux în valoare de 30 de mii de euro la împlinirea vârstei de 18 ani, Alexandru Vanghelie a preferat să îşi continue studiile peste hotare. Potrivit Evenimentul Zilei, Vanghelie Jr. a studiat la Suffolk University din Boston, unde anual plătea 50.000 de dolari pentru studii şi locuia într-un hotel de lux, unde plătea lunar 4.000 de dolari.

Marian Vanghelie, fost primar PSD al Sectorului 5, candidează la alegerile locale pentru funcţia de primar din acelaşi sector. El a fost trimis în judecată de DNA, pentru săvârşirea a nouă infracţiuni de luare de mită şi abuz în serviciu şi şapte infracţiuni de spălare de bani. În 2015, Vanghelie conducea în topul mitelor luate de politicieni, cu 90 de milioane de euro. Edilul ar fi luat nu mai puţin de 90 de milioane de euro de la afaceristul Marian Dumitru, căruia i-ar fi facilitat atribuirea de contracte pe bani publici în valoare de circa două miliarde de lei.