Firea tună şi fulgeră după CExN: Un domn de la PRM conduce acum PSD, împreună cu un domn de la PD

Primarul general Gabriela Firea a rămas fără nicio funcţie în PSD în urma războiului cu preşedintele partidului Liviu Dragnea.
Gabriela Firea
Gabriela Firea (Florin Chirilă / Epoch Times)

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat luni, în cadrul unei conferinţe de presă după Comitetul Executiv Naţional, că a demisionat şi din funcţia de vicepreşedinte PSD pentru regiunea Bucureşti-Ilfov, după ce cu puţin timp înainte renunţase şi la funcţia de preşedinte interimar al PSD Bucureşti.

"Am demisionat din funcţia de vicepreşedinte PSD pentru regiunea Bucureşti-Ilfov ca o reacţie firească şi solidară cu toţi colegii mei din Bucureşti şi din Ilfov care în urma deciziilor din CEx se consideră nedreptăţiţi. Concret, eu mi-am dat azi-dimineaţă demisia din funcţia de preşedinte interimar al PSD Bucureşti pentru că de doi ani de zile sunt în această poziţie interimară, de instabilitate, şi pentru faptul că proiectele Capitalei nu au fost susţinute de domnul preşedinte Dragnea, dar în ceea ce priveşte judeţul Ilfov mi s-a spus că eu sunt vinovată pentru faptul că trei parlamentari din judeţ, de fapt toţi parlamentarii PSD din judeţul Ilfov şi-au înaintat demisia, şi s-a considerat că eu sunt principala vinovată că nu am reuşit să îi opresc din acest demers al lor", a declarat Firea.

Edilul susţine că şi dacă ar fi vrut nu avea cum să pună capăt demersului parlamentarilor PSD Ilfov.

"Vreau să vă spun că nu avem cum să pun capăt acestui demers al lor pentru că a fost o iniţiativă personală, ei au vrut să reacţioneze faţă de faptul că în fiecare zi erau chemaţi la sediul central din Kiseleff colegi de-ai noştri, parlamentari, primari PSD din Ilfov, sau consilieri judeţeni şi erau îndrumaţi să dea declaraţii împotriva mea şi să ceară demisia mea. Nu s-a reuşit acest lucru, au avut coloană vertebrală, şi atunci s-a supus la vot şi s-a obţinut dizolvarea Biroului Permanent Judeţean al PSD Ilfov. Nu puteam eu să rămân vicepreşedinte pe regiunea Bucureşti-Ilfov, iar colegii mei să nu mai fie membri ai Biroului Permanent judeţean, în calitate de vicepreşedinţi, eu fiind preşedinte. Mi se pare o măsură nedreaptă, fără legătură cu realitatea, este tot o răzbunare, e clar că domnul Dragnea a vrut să scape de mine din CExN. Am demonstrat că nu funcţia face pe om, că rămân aceeaşi persoană şi cu funcţii şi fără funcţii. (...) Un domn de la PRM conduce acum împreună cu un domn venit de la PD Partidul Social-Democrat", a precizat Firea.

Vă invităm să urmăriţi materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne