Firea: "Sunt urmărită pas cu pas, fotografiată, mă urmăresc de dimineaţa până seara"

Anunţată de Antena 3 că Rise Project ar urma să publice o investigaţie care o vizează, Firea a lansat ideea unei adevărate campanii de intimidare la adresa sa şi a susţinut că e urmărită non-stop.
Gabriela Firea
Gabriela Firea (Epoch Times România)

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, s-a plâns miercuri, în cadrul intervenţiei telefonice la Antena 3, că este urmărită "pas cu pas", "de dimineaţa până seara", de oameni plătiţi de patronii unor firme cărora le-a reziliat contractele cu primăria, relatează hotnews.

"Sunt urmărită pas cu pas, fotografiată, mă urmăresc de dimineaţa până seara", a declarat Firea, adăugând că ea nu este "paranoică".

Declaraţiile primăriţei vin în contextul în care aceasta a fost invitată să comenteze un articol care nici măcar nu a fost publicat, respectiv o investigaţie pe care moderatoarea Antena 3 susţine că urmează să o publice RISE Project.

În acest context, Firea a denunţat o campanie de "intimidare" care să o facă să plece de la Primăria Bucureştiului pentru ca în locul său să vină "altcineva mai convenabil".

"Cei care comandă filajul primarului general au resurse financiare să ne urmărească şi când mergem în concediu, şi în week-end", a mai precizat Firea, adăugând că această "campanie de denigrare" este plătită de "firme care au pierdut contracte de milioane de lei" cu municipalitatea.

De asemenea, primăriţa a mai declarat că în urmă cu o zi s-a dus la poliţie pentru a depune o "plângere" împotriva unui site care "proferează numai neadevăruri" din momentul în care a câştigat alegerile pentru primărie. Firea a refuzat să spună despre ce site este vorba, chipurile pentru a nu îi face reclamă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne