Firea stârneşte indignare: "Bucureştenii vor plăti prostia, incompetenţa şi nerespectarea legii"

Deşi Gabriela Firea declară că are toleranţă zero pentru incompetenţă, ea însăşi dă dovadă de incompetenţă gravă şi iresponsabilitate în executarea mandatului de primar general al Capitalei, a acuzat consilierul Ana Ciceală, după o decizie a instanţei privind demiterea conducerii RATB.
Gabriela Firea
Gabriela Firea (Epoch Times România)

Tribunalul Bucureşti a decis cu o sentinţă deja executorie că hotărârea de consiliu general din 2017 prin care era demisă conducerea RATB de către primarul general Gabriela Firea este nelegală şi i-a repus în drepturi pe foştii administratori ai companiei, salariile acestora urmând să fie plătite din urmă, a atras atenţia, în cadrul unui comunicat de presă, consilierul USR Ana Ciceală.

"Am încercat să semnalez în şedinţa respectivă ce îi lipsea acelei hotărâri pentru a fi legală însă Gabriela Firea a preferat să spună în plenul consiliului ”Daţi-o afară din sală!” iar preşedintele de şedinţă a chemat gardienii pentru ca să nu mai pot vorbi în acea şedinţă. Tribunalul Bucureşti a confirmat aşadar ce spuneam la acea vreme şi anume că Firea a solicitat demiterea conducerii RATB prin încălcarea legii", a declarat Ana Ciceală.

Potrivit consilierului USR, de luna aceasta toţi bucureştenii decontează această "prostie".

"Astfel, nişte administratori incompetenţi vor fi plătiţi în continuare din banul public mulţumită iresponsabilităţii şi incompetenţei Gabrielei Firea şi consilierilor PSD care au votat măsura revocării fără să facă demersurile legale corecte conform legii. Deşi Gabriela Firea declară că are toleranţă zero pentru incompetenţă, dumneaei însăşi dă dovadă de incompetenţă gravă şi iresponsabilitate în executarea mandatului", a subliniat Ana Ciceală.

Decizia Tribunalului Bucureşti nu este definitivă, însă este executorie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne