Firea face anunţul. Liberal "pur-sânge" candidează pe lista PSD-ului pentru Primăria Sector 2

Dan Cristian Popescu, Gabriela Firea şi Marcel Ciolacu
Dan Cristian Popescu, Gabriela Firea şi Marcel Ciolacu (Facebook)

Primarul PSD al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, sâmbătă, că formatiunea sa îl susţine pe Dan Cristian Popescu în cursa pentru Primăria Sector 2, după ce acesta a pierdut susţinerea PNL pentru funcţia de edil.

Primarul General al Capitalei, ce candidează pentru un nou mandat, a anunţat şi lista de candidaţi PSD pentru Primăriile de Sector, care va fi depusă săptămâna viitoare pentru alegerile locale.

"Vom merge împreună în această perioadă şi în viitor cu Dan Cristian Popescu, viceprimarul sectorului 2, pe care PNL l-a trădat, în miez de noapte, ca să-i facă loc unui candidat USR lipsit total de experienţă şi viziune, doar de dragul aranjamentelor politice pentru partidele «de dreapta», nu pentru toţi cetăţenii, indiferent de preferinţele politice.

Săptămâna viitoare vom depune şi noi candidaturile pentru alegerile locale, în cazul în care guvernul le va mai organiza, şi vom continua să muncim în Bucureşti, să ne implicăm, să ne pese, să ne asumăm şi greşeli omeneşti, să găsim rezolvări pentru probleme care trenează de 30 de ani, să luptăm pentru o Capitală frumoasă şi modernă, cu colegii mei:

Sectorul 1 - Daniel Tudorache
Sectorul 2 - Cristian Popescu
Sectorul 3 - Aurelian Bădulescu
Sectorul 4 - Daniel Băluţă
Sectorul 5 - Daniel Florea
Sectorul 6 - Gabriel Mutu.

Le mulţumesc pentru implicarea, în toată această perioadă tensionată şi în care am fost şi suntem loviţi din toate părţile - şi vizibile, şi invizibile -, lui Marcel Ciolacu (preşedinte) şi Paul Stănescu (secretar general). I-am simţit aproape şi dornici să pună umărul pentru ca viitorul guvern, de după moţiunea de cenzură, să sprijine mai mult Capitala. În primul rând, să dinamizeze lucrările de la Centura ocolitoare a Capitalei care acum stagnează.

Întotdeauna, oamenii pe primul loc şi nu alianţele comerciale de partide!", a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Reamintim că viceprimarul Dan Cristian Popescu a anunţat, miercuri, că va candida la Primăria Sectorului 2 şi va negocia cu partidele care sunt dispuse să îi ofere susţinere iar dacă nu va găsi sprijin, va face "sacrificiul" de a se înscrie ca independent în cursa electorală.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne