Firea anunţă o linie de "tramvaie suspendate". Ciucu şi Deaconescu se prăpădesc de râs

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat că în curând vor fi demarate lucrările pentru o linie de transport monorail, concept care va include 80 de tramvaie suspendate. Anunţul a fost întâmpinat cu mare "entuziasm" de liberalii din Consiliul General al Municipiului Bucureşti.
Gabriela Firea
Gabriela Firea (Epoch Times România)

Prezentă la seminarul "Împreună pentru dezvoltare durabilă - Dezvoltarea regiunii Bucureşti-Ilfov", primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a prezentat o serie de proiecte importante pentru rezolvarea problemei privind mobilitatea în zona respectivă. Printre ele, o linie de transport monorail.

"Într-o perioadă scurtă de timp - am început deja pregătirile tehnice -, vom demara lucrările pentru o linie de monorail. Este vorba despre tramvai suspendat şi material rulant. 80 de tramvaie suspendate vor fi implicate în acest concept - o rută Bucureşti - Măgurele şi Bucureşti - centura în zona de nord spre Ploieşti", a declarat Firea, citată de Agerpres.

Declaraţia făcută de primarul general a stârnit mare amuzament printre consilierii generali PNL ai Capitalei.

"Acum va face linie de tramvai suspendată. Nu vă mai entuziasmaţi, v-aţi prins deja, nu va face nimic. Ăsta-i stilul: anunţuri sclipicioase, apare la ştiri, bifează prime-timeul după care nu se întâmplă nimic. De doi ani aşa o ţinte, într-una cu promisiuni peste promisiuni, promite mai mult decât în campanie, în timp ce oraşul nostru se degradează! Sper că nu mai aveţi timp să o credeţi. Pinocchio e roşu de invidie. Apropo, cum vă place wi-fiul în RATB? E fain, nu-i aşa? Nişte incompetenţi penibili, aşa sunt", a reacţionat Ciucu, pe pagina sa de socializare.

"Pentru că suspendarea preşedintelui Iohannis (încă) nu le-a ieşit, astăzi Duamna mai face o mărgică: cică vom avea mintenaş un tramvai suspendat! Decât să cotcodăcească atâta la viitor, mai bine s-ar duce după Oprescu să vorbească de suspendatele astea!", a comentat la rândul său Deaconescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne