Firea, acuzată că a pus un manager PSD căruia justiţia i-a interzis să conducă un spital, să coordoneze alte 19 spitale

Eduard Armeanu, un manager PSD care primise interdicţie să conducă un spital, a ajuns, în urma deciziei primăriţei Gabriela Firea, să coordoneze nu mai puţin de 19 spitale din Capitală, a dezvăluit echipa lui Cătălin Tolontan.
Gabriela Vrânceanu-Firea
Gabriela Vrânceanu-Firea (Florin Chirilă/Epoch Times)

Primăriţa Capitalei, Gabriela Firea, l-a desemnat pe Eduard Armeanu, un manager PSD căruia justiţia i-a interzis să conducă un singur spital, să coordoneze 19 spitale din Bucureşti, cu buget anual de 1 miliard de lei, reiese dintr-o investigaţie publicată de tolo.ro, semnată Mirela Neag, Răzvan Luţac şi Cătălin Tolontan.

Incompatibil până pe 23 decembrie 2018, Eduard Armeanu a fost uns de primăriţa Firea ca director general interimar după ce fostul şef, Gabriel Botnariu, a participat la alegerile din 11 decembrie şi va deveni senator PSD.

Coleg de partid cu Gabriela Firea, Eduard Armeanu a fost promovat de două ori în patru luni fără concurs. Din manager reclamat de angajaţi la Spitalul Judeţean Ilfov, el a ajuns să coordoneze cele 19 spitale ale Primăriei.

Eduard Armeanu răspunde de un buget de 220 de milioane de euro, ca şi cum ar fi fost ales, la un loc, primarul Craiovei şi al Piteştiului.

Primarul general l-a avansat fără să ţină cont de un detaliu: printr-o decizie a ANI şi două sentinţe în justiţie, Eduard Armeanu nu are voie să fie manager de spital până în decembrie 2018!

Pentru a citi continuarea articolului intraţi aici.