Fiica baronului Duicu, prinsă copiind la Bacalaureat. Mama şi sora agresează un poliţist

Elevi de liceu în bănci la examenul de bacalaureat
Elevi de liceu în bănci la examenul de bacalaureat (Epoch Times România)

Fiica cea mare a baronului PSD de Mehedinţi, Adrian Duicu, a fost prinsă vineri în timp ce i se dicta la telefon rezolvarea subiectelor la ultima probă a examenului de Bacalaureat, chimia, relatează adevărul.ro. Mai mult, procurorul şi poliţistul veniţi la faţa locului au fost luaţi la rost de soţia lui Duicu şi de fiica cea mică a acestuia, poliţistul fiind de-a dreptul agresat.

Surse din cadrul Liceului Dierna din Orşova, unde Adina Duicu a susţinut examenul, susţin că cea care îi dicta fetei lui Duicu rezolvarea subiectelor la telefon este fosta directoare a unităţii şcolare, Mirela Stoenel, implicată într-un scandal de proporţii atunci când a vrut să desfiinţeze clubul de caiac canoe şi canotaj din localitate şi care este anchetată în dosarul prim-procurorarei şpăgare Carmen Sârboiu, mai arată Adevărul.

Aceleaşi surse din cadrul liceului din Orşova susţin că inclusiv camerele de supraveghere din sala în care susţinea examenul Adina Duicu au fost oprite.

Sesizaţi de incident, la faţa locului au venit un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Judeţean Mehedinţi şi un poliţist de la IPJ Mehedinţi. La ieşirea din liceu, cei doi au avut însă parte de un scandal de proporţii, fiind luaţi la rost de Mariana Duicu, soţia baronului de Mehedinţi şi fiica cea mică, Larisa.

Potrivit procurorului Fănică Cercel, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Judeţean Mehedinţi, procurorul a scăpat nevătămat, însă poliţistul a fost zgâriat de nevasta lui Duicu.

Contactată de "Adevărul", şefa Inspectoratului Şcolar Mehedinţi, Mirela Pintea Enea, a declarat că nu ştie nimic despre cele petrecute la Orşova şi a cerut un răgaz de o jumătate de oră pentru a se informa, însă după aceea nu a mai răspuns la telefon.

Articolul original poate fi citit aici.

Într-o intervenţie telefonică la Antena 3, Duicu, personaj trimis în judecată sub acuzaţia că a făcut trafic de influenţă chiar din biroul premierului Ponta, a susţinut că fiica sa a fost percheziţionată înainte de a intra în sala de clasă, nefiind găsit niciun obiect asupra ei şi că inclusiv clasa a fost percheziţionată.

Duicu a mai declarat că procurorii, în momentul când au percheziţionat maşina, i-au speriat familia şi atunci fata sa cea mică evident s-a speriat, informează Antena 3.

Baronul de Mehedinţi a mai susţinut că ceea ce se întâmplă este "un scenariu mizerabil" şi ţinta de fapt este el.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.