Fifor, supărat pe dezertorii din PSD: E un plan subversiv de a se împiedica îndeplinirea programului de guvernare

Dezertorii din PSD care sar în barca fostului premier Victor Ponta trădează voturile cetăţenilor, a acuzat vicepreşedintele partidului Mihai Fifor.
Mihai Fifor
Mihai Fifor (Facebook)

Vicepreşedintele PSD Mihai Fifor i-a criticat dur, în cadrul unui comunicat de presă, pe colegii săi care au luat decizia să plece din partid pentru a se alătura partidului Pro România condus de Victor Ponta.

"Cei care au părăsit PSD, în speranţa unui câştig politic efemer, trădează voturile cetăţenilor! Este o lipsă crasă de onoare şi de respect, atât faţă de cei care au votat PSD, cât şi faţă de colegi. Aceşti trădători sunt doar un angrenaj din planul subversiv de a împiedica cu orice preţ îndeplinirea programului de guvernare. Sper că aceşti oameni sunt conştienţi că trădătorii nu sunt niciodată iertaţi, nici măcar de cei pentru care trădează. Odată ce au ales acest drum ruşinos, nu mai există cale de întoarcere. Mai devreme sau mai târziu, vor fi penalizaţi tocmai de cei care acum le promit încredere", a declarat Mihai Fifor.

Liderul PSD susţine că partidul pe care îl reprezintă a fost, este, şi va fi cel mai puternic partid din România.

"PSD este partidul care a realizat şi realizează cele mai importante lucruri pentru România şi pentru bunăstarea concetăţenilor noştri. Rămânem uniţi pentru a duce la îndeplinire cel mai ambiţios program de guvernare pe care l-a avut România în ultimele decenii. Există presiuni enorme şi se alocă resurse uriaşe pentru dezbinarea, prin orice mijloace, a partidului nostru cu scopul de a ne împiedica să ducem la capăt aceste reforme vitale pentru societate şi democraţie", a punctat Mihai Fifor.