Fifor, mesaj pentru Barna: Nu vă vom permite să daţi foc ţării. Guvernare înseamnă maturitate şi responsabilitate

Mihai Fifor
Mihai Fifor (Facebook)

Uniunea Salvaţi România nu reprezintă o alternativă, ci o aventură iresponsabilă în care nu avem voie să aruncăm România, a transmis, joi, secretarul general al PSD, Mihai Fifor.

"Liderul Partidului Lozincă - USR, domnul Dan Barna, ne-a informat cu seninătate, aseară, în cadrul unei emisiuni de televiziune că, în cazul în care va ajunge preşedintele României, primul demers al domniei sale va fi acela de declanşare a alegerilor anticipate. Desigur, după ce, în prealabil, va convinge toţi parlamentarii să demisioneze din Parlament, în urma unui 'acord politic'. În caz contrar, ne-a informat că va mai aştepta un an. Cu alte cuvinte, români, mai votaţi-ne o dată, că noi oricum nu vrem şi nu ştim să guvernăm, ci doar mimăm în campanie", a scris Fifor pe Facebook.

Liderul PSD susţine că o atitudine atât de lejeră în conţinut şi atât de jignitoare la adresa electoratului este de netolerat şi îl "convinge definitiv că USR nu reprezintă o alternativă, ci o aventură iresponsabilă în care nu avem voie să aruncăm România".

"PSD are datoria de a rămâne responsabil şi de a nu lăsa ţara pe mâna unor aventurieri superficiali a căror viziune este desprinsă, după cum a afirmat liderul acestora, din celebrul serial 'Game of Thrones'. Un serial care, daţi-mi voie să vă reamintesc, s-a cam încheiat în ... flăcări! Mulţumim pentru avertisment, domnule Barna! Nu vă vom permite să daţi foc ţării. Guvernare înseamnă maturitate şi responsabilitate, nu o joacă pe seama României", a precizat Fifor, adăugând hashtag-ul #fărăaventurieriînfuncţiipublice.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne