Fifor le cere românilor să facă "mutarea decisivă" împotriva lui Iohannis

Mihai Fifor
Mihai Fifor (Epoch Times România)

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a susţinut, marţi, că preşedintele Klaus Iohannis este un jucător de şah “foarte prost” care rămâne axat pe prima mutare – făcând referire la lovitura de graţie primită de Guvernul Dăncilă prin trecerea moţiunii de cenzură în Parlament – fără a şti încotro să se îndrepte ulterior.

“Iohannis este un foarte prost jucător de şah. Nu e capabil să vadă dincolo de prima mutare, care îi pare câştigătoare. A mutat şi a dat jos guvernul. Dar nu ştie ce să facă mai departe. E într-o situaţie în care aproape că şi-a dat singur mat”, a afirmat Fifor pe pagina sa de Facebook.

De altfel, liderul PSD a opinat că “au dispărut de pe tablă toţi cei care l-au ajutat să treacă moţiunea” şi că acum “va trebui să îşi sacrifice mai multe piese”, adăugând că printre ele se s-ar putea afla şi "nebunul' de Orban şi încă vreo 15-16 pioni care să intre într-un guvern de sacrificiu".

"Singura problemă e că tabla de şah pe care Iohannis joacă atât de prost se numeşte România! El poate pierde partida. Dar românii vor pierde lucruri mult mai concrete: tăieri de salarii şi pensii, taxe mai mari, disponibilizări! Mutarea care îi poate da şah mat lui Iohannis este votul vostru din noiembrie! Acum, voi sunteţi la rând să faceţi mutarea decisivă!", a mai scris Fifor.

Social-democratul a făcut remarcile în condiţiile în care preşedintele Klaus Iohannis este aşteptat să anunţe astăzi numele viitorului premier al României, cel mai probabil Ludovic Orban. Apoi, primul pas pentru noul premier va fi acela ca, într-un interval de 10 zile, să meargă la vot în Parlament cu noul Guvern.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne