Fifor: Iohannis mimează bărbăţia în lupta anti-PSD. Fuge mâncând pământul de o înfruntare cu Dăncilă

Mihai Fifor
Mihai Fifor (Epoch Times România)

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a lansat un nou atac, miercuri, la adresa preşedintelui Klaus Iohannis pentru refuzul de până acum al acestuia de a participa la o dezbatere electorală cu Viorica Dăncilă înainte de turul 2 al prezidenţialelor.

"Era o vreme în care comandanţii oştilor adverse stabileau să se lupte între ei, unul la unu, ca să se decidă astfel victoria. Era o luptă de onoare, în care cei doi erau gata de sacrificiu pentru a cruţa vieţile oştenilor lor. În zilele noastre, la nivel simbolic, regăsim acest tip de încleştare în dezbaterile electorale dintre principalii candidaţi", a subliniat Fifor.

Liderul PSD îl acuză pe şeful statul că este "un laş care fuge" de confruntarea electorală cu Dăncilă, deşi aceasta nu are "nici 'armura' imunităţii prezidenţiale, nici 'serviciile' de care se bucură Iohannis".

"Fiecare se luptă pentru a-i reprezenta cât mai bine pe cei care şi-au pus încrederea în ei. Câtă dezamăgire şi cât dispreţ trebuie să fie la cei din tabăra lui Iohannis când văd că liderul lor nu se prezintă la confruntarea de onoare! Câtă ruşine pe obrazul celui care mima bărbăţia în lupta anti-PSD, dar fuge mâncând pământul de la prima înfruntare!", a declarat Fifor.

Nu în ultimul rând, secretarul general al PSD susţine că preşedintelui Iohannis îi lipsesc cu desăvârşire două calităţi şi anume: "INIMA, care bate alături români şi CURAJUL de a se lupta pentru ei!". Desigur, potrivit lui Fifor, Dăncilă ar avea în schimb aceste două atribute.