Fifor: Dincolo de orice, Dragnea e un preşedinte iubit în PSD. Pierderea alegerilor şi condamnarea, lovituri năucitoare

Mihai Fifor (Secretar General PSD),
Mihai Fifor (Secretar General PSD), (Epoch Times România)

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a afirmat miercuri seară, la TVR, că nu a crezut niciun moment că Liviu Dragnea va fi condamnat la închisoare cu executare şi că, dincolo de orice, a fost un "preşedinte iubit în PSD".

"Am fost şocat. Cred şi acum că trebuia să fie altfel. (...) Dincolo de orice, Liviu Dragnea este un preşedinte iubit în PSD, dar la un moment dat nu a mai ieşit în filiale. Au început să se rărească vizitele şi partidul a resimţit asta. Ne-am desprins de baza de partid şi ne-am desprins de electori", a declarat Fifor, citat de News.ro.

Întrebat care este principala învăţătură a PSD după ultima perioadă, secretarul general al partidului a replicat: "Niciodată nu ne mai desprindem de oameni".

Potrivit liderului PSD, loviturile primite de partid prin pierderea alegerilor şi condamnarea lui Dragnea au fost "năucitoare".

"Puteam să fim la pământ în momentul acela pentru că a fost un şoc în partid. Noi ne-am întâlnit chiar luni seara (după alegeri - n.r.) cu doamna prim-ministru, a ieşit mesajul de calm către partid şi de asta vă spun că este un om cu o forţă deosebită, pentru că a reuşit să calmeze partidul în câteva zile. Am putut începe în câteva zile să dăm semnalul că nu am murit, că existăm", a adăugat Fifor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne