Fierbere în ajun de CEx. Ponta a avut discuţii cu Dăncilă şi Tăriceanu

Victor Ponta
Victor Ponta (Epoch Times România)

Liderul Pro-România, Victor Ponta, anunţă, printr-o postare pe Facebook, că a avut în cursul zilei de luni discuţii informale atât cu noua şefă a PSD, Viorica Dăncilă, cât şi cu Călin Popescu Tăriceanu. Potrivit lui Ponta, discuţiile au vizat asigurarea unei guvernări eficiente şi în cadrul lor nu s-a luat nicio decizie privind candidaturi sau colaborări politice.

"Am avut azi discuţii informale şi cu Doamna Viorica Dăncilă şi cu Domnul Călin Popescu Tăriceanu.

Am insistat doar pe obiectivul principal al ProRomânia - o schimbare radicală faţă de tot ceea ce s-a întâmplat din Ianuarie 2017 şi până în 27 Mai 2019 : asigurarea unei guvernări eficiente şi a unor reforme adevărate în domeniul administraţiei publice , al economiei şi finanţelor, educaţie, sănătate, mediu samd.

Evident că nu am luat nicio decizie privind candidaturi sau colaborări politice ( asemenea decizii pot fi luate doar de către Echipa ProRomânia ) / aşa cum am făcut şi atunci când am discutat cu liderii Opoziţiei sau cu Preşedintele Iohannis am dat dovadă de dorinţă de dialog - dar am prezentat şi susţinut punctele de vedere ale ProRomânia şi interesele sociale şi economice pe care noi le reprezentăm", scrie, pe Facebook, Victor Ponta.

Reamintim că la ultimul CEx al PSD, social-democraţii au decis ca partidul să meargă cu propriul candidat la alegerile pentru Cotroceni, conducerea partidului fiind mandată să aibă discuţii cu ALDE şi Pro-România pentru susţinerea candidatului PSD.

Mai amintim că discuţiile de astăzi au loc în contextul în care mâine social-democraţii se întrunesc din nou în CEx, în cadrul acestuia urmând să fie decis pe mâna cui merge partidul la prezidenţiale.