Fetiţa care-i „fură” pop-cornul Prinţului Harry [video]

Prinţul Harry
Prinţul Harry (Print screen YouTube)

Este ceva ce nimeni nu ar îndrăzni să facă... în afară de un copil. Prinţul Henry de Wales, cunoscut ca Prinţul Harry, a vizitat miercuri Canada, iar seara a mers la Mattamy Athletic Center din Toronto pentru a viziona meciul de volei dintre Regatul Unit şi Danemarca.

Aşezat comod în tribună, a început să mănânce liniştit floricele de porumb... dar nu avea idee de faptul că le va „împărţi” cu fetiţa blondă care stătea lângă el. Profitând de faptul că Harry vorbea cu o altă persoană, micuţa s-a dedicat să-i „fure” pop-cornul prinţului.

După o lungă perioadă de timp, Harry şi-a dat seama ce se întâmplă... şi micuţa i-a cucerit inima imediat. Din acel moment, el a început să se joace cu ea fără oprire, arătându-i partea sa cea mai sensibilă.

Dar cine era această fetiţă? După cum explică The Independent, fetiţa se numeşte Emily Henson şi este fiica atletului paralimpic David Henson.

Referinţe: The Independent, Youtube

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style