Femeie de afaceri în industria modei admiră costumele şi culorile Shen Yun

Femeia de afaceri de modă, Roberta Pinarello, a fost impresionată de costumele, culorile şi combinatiile de culori ale Shen Yun
Femeia de afaceri de modă, Roberta Pinarello, a fost impresionată de costumele, culorile şi combinatiile de culori ale Shen Yun (Matthew Little / The Epoch Times)

Mississauga, Canada - Shen Yun Performing Arts are sute de costume lucrate manual, un buchet de culori care a impresionat-o pe Roberta Pinarello, o femeie de afaceri cu experienţă în lumea modei.

"Îmi plac costumele, culorile, combinaţiile", a declarat doamna Pinarello în timpul pauzei.

"Dansul este minunat, şi transmite de atât de multă energie", a adăugat ea.

Doamna Pinarello a deţinut anterior un butic de modă pentru femei şi coordonează evenimente de modă, în care are multă experienţă, atât pentru strângere de fonduri, precum de business.

Şi în timp ce Shen Yun este o experienţă nouă pentru ea, dna Pinarello o găseşte cu adevărat încântătoare. "Este prima oară când am văzut acest program de dans şi mă bucur într-adevăr de el", a spus ea.

Shen Yun este o sărbătoare a culorilor şi costumelor deosebite, de la robe de dragon imperiale la cape, de la coifuri şi armuri la portul popular al tibetanilor.

"Designerii costumelor Shen Yun analizează nenumărate modele de îmbrăcăminte tradiţională, de la cele de împăraţi, miniştri, generali şi până la îmbrăcămintea de zi cu zi a oamenilor de rând. Ei folosesc culori luminoase pentru a adapta şi de a recrea sute de costume noi în fiecare sezon ", se arată pe site-ul Shen Yun.

"Le-am admirat îndelung, au fost minunate", a afirmat doamna Pinarello, lăudând costumele în timp ce, de asemenea, a apreciat designerii costumelor.

"Felul în care au combinat aceste culori a fost uimitor! Este nevoie de talent pentru a putea folosi culoarea în modul în care o fac ei ", a notat doamna Pinarello. "Cred că Shen Yun are oameni foarte talentaţi, care au lucrat din greu la realizarea costumelor".

Ea a lăudat de asemenea dansul şi poveştile depănate prin dans. Multe dintre dansuri prezintă mini-drame bazate pe poveşti şi legende care se întind de-a lungul întregii istorii a Chinei de 5.000 de ani.

"E bine să ştii ceva mai multe despre China şi despre chinezi", a declarat doamna Pinarello."Muzica este minunată. Este foarte frumos. Cântăreţii au fost foarte talentaţi ", a adăugat ea.

Ea a menţionat că ea şi soţul ei au avut locuri excelente, făcând performanţa cu mult mai plăcută.

Doamna Pinarello şi o prietenă au văzut publicitatea Shen Yun şi şi-au convins soţii să le acompanieze. Soţul ei a fost, de asemenea, încântat de performanţă, a mai afirmat doamna Pinarello.

Shen Yun are sediul la New York şi este compus din trei companii care efectuează turnee pe patru continente în fiecare an, având misiunea de a reînvia 5.000 de ani de cultură tradiţională chineză.

Pentru mai multe informaţii vizitaţi shenyunperformingarts.org

The Epoch Times este onorat ca sponsor al companiei Shen Yun Performing Arts.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură