Felix Stroe promite 150 de kilometri de autostradă: Anul 2018 va fi un an de boom!

În ultimii 25 de ani, miniştrii Transporturilor s-au lăudat cu construcţia a cel puţin 10.000 km de autostrăzi. Astăzi, Felix Stroe a plusat şi el cu 150. Dacă promisiunea lui ar fi realizată, România va avea 900 de km de autostrăzi.
.
. (BOGDAN FLORESCU / The Epoch Times)

În 2018, în România vor fi daţi în folosinţă cel puţin 150 de kilometri de autostradă, a susţinut marţi ministrul Transporturilor, Felix Stroe, aflat într-o vizită de lucru în judeţul Hunedoara. De asemenea, Stroe a mai susţinut că nu li se va mai permite anumitor firme să obţină contracte mai multe dacă nu pot să le ducă la bun sfârşit, relatează Mediafax.

Potrivit sursei citate, Stroe a efectuat, marţi, o vizită de lucru pe lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva, cu această ocazie declarând că va merge în vizite de lucru pe autostrăzile din România cel puţin o dată pe lună şi că estimează că, în anul 2018, vor fi daţi în folosinţă cel puţin 150 de kilometri de autostradă.

„Exigenţa nu a fost mereu maximă. Nivelul de toleranţă va fi zero, pentru că aceste lucrări nu au suferit din cauza lipsei de finanţare. Au fost bani din fonduri UE, toate plăţile s-au făcut la timp. Urmărirea, monitorizarea, îndrumarea a fost defectuoasă. Din acest moment, domnul director general al CNAIR, împreună cu secretarul de stat Biban vor face analize săptămânale pe fiecare lot de autostradă.

În ceea ce mă priveşte, cel puţin o dată pe lună o să ne întâlnim pe autostrăzile patriei. Nu sunt nici pesimist, nici optimist, sunt realist şi realitatea este că fiind banii, ne lipseşte organizarea. De aceea, trebuie să umblăm la organizare.

Deci, la anul, păcat că în acest an am pierdut timpul, pentru că majoritatea problemelor birocratice s-au rezolvat, nu am folosit timpul eficient, dar în ceea ce priveşte anul 2018 va fi un an de boom. Vă spun în mod realist, nu optimist, nici nu ne gândim în anul 2018 să nu dăm în folosinţă 150 de kilometri de autostradă, cel puţin. Acesta este scopul principal al Ministerului de Transporturi pentru anul 2018”, a declarat ministrul Transporturilor.

Stroe a mai susţinut că, pentru a se da 150 de kilometri de autostradă în folosinţă anul viitor, la Ministerul Transporturilor s-a schimbat programul de muncă, astfel că se lucrează şi sâmbăta şi duminica. De asemenea, Felix Stroe a mai precizat că nu li se va mai permite anumitor firme să obţină contracte mai multe dacă nu pot să le ducă la bun sfârşit.

Potrivit Mediafax, în ultimii 25 de ani, miniştrii Transporturilor s-au lăudat cu construcţia a cel puţin 10.000 km de autostrăzi. În prezent, avem mai puţin de 750 km care ar deveni 900 dacă Stroe s-ar ţine de cuvânt.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne