Federaţia Română invită suporterii români în arena fanilor, la meciul cu Grecia

Preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu
Preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu (Răzvan Burleanu/facebook)

Cu prilejul meciului cu Grecia, din preliminariile EURO 2016, din data de 7 septembrie, Federaţia Română de Fotbal invită pe suporterii români în ''arena fanilor'', astfel, în exteriorul Arenei Naţionale, care va găzdui meciul cu Grecia, microbiştii vor putea participa la diferite competiţii, şi vor putea face poze cu jucătorii echipei naţionale de fotbal a României imortalizaţi pe cartoane în mărime naturală.

Actorul Pavel Bartoş este responsabil cu antrenul, iar Smiley va susţine un concert pentru spectatori şi familiile lor, informează site-ul oficial al FRF.

''Am gândit arena fanilor ca un spaţiu unde suporterii pot veni împreună cu familia, prietenii, vecinii şi să-şi petreacă timpul distrându-se înainte de meci. Aici se vor relaxa şi vor forma adevărata comunitate a spectatorilor. Prin acest eveniment, ne dorim să oferim fanilor ceea ce merită — o experienţă completă, concentrată în jurul acestui meci atât de important, de la care, indiferent de rezultat, sperăm ca toţi să plece cu amintiri plăcute'', a declarat Răzvan Burleanu, preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal.