Fed Cup. România şi Cehia la egalitate! Buzărnescu se înclină în faţa Siniakovei

Sportiva noastră a pierdut în ultimul meci de simplu în faţa liderei mondiale WTA la dublu, Katerina Siniakova, în două seturi, scor final 6-4, 6-2.
Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu.
Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu. (Romania Fed Cup Team/facebook)

Al patrulea meci al întâlnirii dintre România şi Cehia din primul tur al ediţiei 2019 a Grupei Mondiale a Fed Cup, le-a avut ca protagoniste pe Mihaela Buzărnescu (28 WTA) şi Katerina Siniakova (44 WTA), şi în urma căruia cehoaicele aveau neapărat nevoie de o victorie pentru a rămâne în cărţi.

Românca a început foarte bine jocul, a alergat foarte bine, intuind excelent jocul adversarei, dar pe final cea din urmă a revenit spectaculos, după lupte grele aceasta adjudecându-şi primul set. Siniakova a avut un simţ extraordinar al mingii şi al terenului, fiind foarte eficientă pe primul serviciu.

În setul doi s-a jucat la fel de aspru. Românca nu a avut însă ritm la serviciu, a greşit mult, permiţându-i cehoaicei să-şi urmeze planul de joc.

Partida s-a terminat cu scorul de 6-4, 6-2, timpul de joc alocat fiind de o oră şi 26 de minute.

Urmează partida de dublu, meci decisiv în vederea stabilirii semifinalistei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport