Fed Cup: România - Canada 3-0. Româncele s-au calificat în barajul pentru Grupa Mondială I la tenis

Româncele şi-au asigurat calificarea în barajul de promovare în primul eşalon valoric la tenis feminin prin punctul câştigat de Irina Begu, care a învins-o cu scorul de 6-2, 6-4 pe canadianca Khaterine Sebov.
(Fed Cup/facebook)

În turul I al Grupei Mondiale II, România a învins echipa Canadei cu 3-0, calificându-se în barajul pentru Grupa Mondiala I a Fed Cup. După prima zi a competiţiei, sâmbătă, România conducea cu 2-0 datorită puncteleor aduse de Sorana Cîrstea şi Irina Begu.

În primul meci de simplu al zilei de sâmbătă, Sorana Cîrstea a trecut lejer cu scorul de 6-2, 6-2 de Carol Zhao (138 WTA), iar în al doilea, Irina Begu a învins-o în trei seturi pe jucătoarea de origine română de 17 ani Bianca Andreescu cu scorul de 6-3, 6-7 (4), 6-2.

Irina Camelia Begu (37 WTA) a adus punctul decisiv pentru echipa tricoloră, printr-o victorie lejeră împotriva canadiencei Katherine Sebov (319 WTA), scor 6-2, 6-4.

Partida de simplu dintre Sorana Cîrstea şi Bianca Andreescu nu se va mai juca. Utimul meci va fi cel de dublu,ăn care perechea Ana Bogdan/Raluca Olaru se vor confrunta cu cuplul Carol Zhao/Gabriela Dabrowski.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport