Fed Cup. Caroline Garcia egalează situaţia pe tabela de marcaj! O învinge pe Buzărnescu

România şi Franţa sunt la egalitate după primele două partide de simplu ale întâlnirii celor două naţiuni din semifinalele competiţiei, Caroline Garcia fiind cea care a adus punctul egalizator prin victoria înregistrată în faţa Mihaelei Buzărnescu, scor final 6-3, 6-3.
(Mark Dadswell / Getty Images)

După prima zi a confruntării dintre naţionalele Franţei şi României din semifinalele Grupei Mondiale a Fed Cup scorul la general înregistrat pe tabela de marcaj este egal 1-1.

Primul duel de simplu al zilei a fost cel dintre Kristina Mladenovic (25 ani, 66 WTA) şi Simona Halep (27 ani, 2 WTA), cea din urmă aducând punctul important echipei tricolorelor prin victoria obţinută în două seturi cu scorul de 6-3, 6-1 după o oră şi 40 de minute de joc efectiv.

Al doilea meci le-a avut ca protagoniste pe Caroline Garcia (25 ani, 21 WTA) şi Mihaela Buzărnescu (30 ani, 30 WTA), cea din urmă înclinându-se în două seturi identice cu scorul de 6-3, 6-3. Partida a durat o oră şi 26 de minute.

Garcia a avut un start excepţional, dominând încă din primele ghemuri întâlnirea cu jucătoarea noastră, fiind foarte hotărâtă să încheie cât mai repede această dispută. Ea a controlat situaţia din teren până la final, chiar dacă campioana noastră a avut şi ea în câteva rânduri unele momente frumoase.

Oponenta sa a lovit mult mai intens şi mult mai sigur, gestionând totodată inteligent momentele importante ale jocului. Planul de joc a funcţionat perfect pentru sportiva din hexagon. Meciul a fost unul greu pentru Mihaela.

Confruntarea celor două echipe va continua mâine cu partidele de simplu dintre Caroline Garcia - Simona Halep, respectiv Kristina Mladenovic - Mihaela Buzărnescu, urmat de cel de dublu dintre Garcia/Mladenovic - Begu/Niculescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport