FCSB victorie la limită în faţa Universităţii Craiova

FCSB a câştigat confruntarea din etapa a noua a fazei play-off a Ligii I la fotbal susţinută pe terenul celor de la CS Universitatea Craiova, scor final 1-0 (0-0).
(Captură foto)

FCSB a reuşit, luni seara, să fie prima echipă care câştigă pe noul stadion ''Ion Oblemenco'' din Craiova.

Echipa antrenată de Nicolae Dică s-a impus la limită pe terenul celor din 'Bănie', scor 1-0 (0-0), unicul gol al partidei avându-l ca protagonist pe portughezul Filipe Teixeira (min. 86), care a profitat de o eroare a mijlocaşului Vladimir Screciu, proaspăt intrat pe teren.

Partida a fost una destul de animată, cu mari ocazii de a înscrie irosite. Mitriţă a avut o primă şansă de a modifica tabela de marcaj în minutul 14, acesta ratând singur cu portarul Bălgrădean, cel din urmă remarcându-se şi în minutul 25 la şutul lui Alexandru Băluţă, a lui Tiago Ferreira (50) sau Hristo Zlatinski (68).

Goalkeeper-ul 'roş-albăstriilor' a avut un rol important în victoria necesară steliştilor pentru a-şi menţine speranţele la titlu. FCSB a avut şanse mari de a înscrie prin Filipe Teixeira (41, 79) şi Florin Tănase (45).

CS Universitatea Craiova - FCSB 0-1 (0-0), stadion ''Ion Oblemenco'' - Craiova
A marcat: Filipe Teixeira (86).
Cartonaş roşu: Mihai Pintilii (FCSB, 90), Junior Morais (FCSB, 90+5).
Arbitru: Ovidiu Haţegan (Arad); arbitri asistenţi: Octavian Şovre (Satu Mare), Valentin Avram (Bucureşti); arbitru de rezervă: Iulian Dima (Bucureşti)
Observator: Nicolae Marodin (Bucureşti) - CCA