FC Steaua Bucureşti trece de Sepsi OSK Sf Gheorghe cu 2-0, în play-off-ul Ligii I la fotbal

Graţie acestui succes, gruparea stelistă s-a apropiat la doar trei puncte de liderul CFR Cluj, creându-şi astfel şansa ca după meciul direct cu acesta de duminică să urce în fruntea clasamentului.
(FCSB/facebook)

FCSB a reuşit să marcheze de două ori în poarta celor de la ACS Sepsi OSK Sf Gheorghe, luni seara, pe Arena Naţională din capitală, într-un meci din etapa a patra a fazei play-off a Ligii I de fotbal.

Ambele goluri ale roş-albaştrilor au fost marcate în repriza a doua, protagoniştii serii fiind Harlem Gnohere care a deschis scorul (min. 51 - penalty), respectiv Florinel Coman (min. 59). O victorie foarte importantă pentru jucătorii lui Mihai Teja care vor avea şansa ca după derby-ul programat la sfârşitul săptămânii, să fie la egalitate de puncte cu ceferiştii, ardelenii fiind însă cei care vor rămâne lideri pentru că FCSB nu a beneficiat de rotunjirea punctelor la finalul sezonului regular.

"Toate meciurile sunt grele, am întâlnit un adversar bun. Toate meciurile din play off sunt foarte dificile, Sepsi e o echipă bună, joacă un fotbal bun, nu degeaba au ajuns aici. Ne lipsea golul, dacă marcam mai devreme, poate altfel erau lucrurile. Îmi felicit jucătorii pentru atitudine. E foarte important că am luat 3 puncte, ne gândim la următorul meci." a declarat tehnicianul vicecampioanei Mihai Teja.

Legat de partida cu CFR Cluj, conducătorul principal de joc al echipei patronate de Gigi Becali este foarte încrezător, se aşteaptă la un rezultat pozitiv.

"Va fi un meci greu, un meci cu liderul, suntem încrezători, vrem să arătăm mult mai bine şi mergem să câştigăm. O echipă foarte bună cu jucători de calitate cu experienţa mare, o echipă de forţă care îşi spune cuvântul. Şi anul acesta vrea campionatul, e o echipă puternică." a conchis acesta.

În schimb, Sepsi OSK continuă seria nefastă, fiind fără victorie în ultimele şase etape cu două egaluri şi patru eşecuri.

Echipele de start:

FCSB: Băgrădean - Benzar, Cristea, Planic, Jr. Morais - Pintilii, Filip - Man, Hora, Tănase - Gnohere
Rezerve: A.Vlad, Nedelcu, Fl. Coman, Moruţan, M. Roman, F. Matei, Teixeira
Antrenor: Mihai Teja

Sepsi: Niczuly - Moura, Viera, Jovanovic, Khamis - Velev, Vaşvari - Nouvier, Flores, Ştefan - Tandia
Rezerve: R.Stoian, I.Fulop, Sintean, Hamed, Rudoi, Mensah, Karnitskiy
Antrenor: Eugen Neagoe

Arbitru: Radu Petrescu; arbitri asistenţi: Radu Adrian Ghinguleac, Mircea Mihail Grigoriu (toţi din Bucureşti); arbitru de rezervă: Eduard Ioniţă (Galaţi)
Observatori: Adrian Vidan (Bucureşti) - CCA, Marian Ivan (Braşov) - LPF

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport