FC Steaua Bucureşti a învins Universitatea Craiova cu 2-0, în play-off ul Ligii I

Gruparea din Ghencea a câştigat cu scorul de 2-0 (1-0) în faţa celor de la CS Universitatea Craiova, meci disputat luni seara pe Arena Naţională din Bucureşti.
(Shaun Botterill / Getty Images)

FC Steaua Bucureşti a obţinut o nouă victorie importantă în etapa a patra a fazei play-off a Ligii I de fotbal, ajungând acum la 11 partide fără înfrângere, cu opt reuşite şi trei egaluri, rezultat ce le asigură prima poziţie în clasament.

Elevii antrenaţi de Nicolae Dică au dominat clar pe olteni pe Naţional Arena, impunându-se cu scorul de 2-0 (1-0) în urma golurile marcate de Marko Momcilovic (min. 6) - care a reluat în plasă după o centrare greşită a portarului Miodrag Mitrovic, respectiv Florin Tănase (min. 51 - penalty), steliştii beneficiind de lovitura de pedeasă după faultul comis de bulgarul Radoslav Dimitrov asupra lui Filipe Teixeira.

În urma acestui rezultat, craiovenii rămân cu o singură victorie în ultimele patru etape - trei egaluri şi o înfrângere, ei fiind acum la 7 puncte de liderul Steaua. De precizat că oaspeţii erau de zece etape neînvinşi.

Au evoluat:

FCSB: Bălgrădean - R. Benzar, Planici, Bălaşa, Momcilovici - Ov. Popescu, L. Filip - Man, Budescu, C. Tanase - D. Alibec
Rezerve: A. Vlad, Nedelcu, Gnohere, Fl. Tanase, Morais, V. Gaman, Teixeira

Craiova: Mitrovic - A. Ferreira, S. Popa, Kelic - Martic, Zlatinski, Bernandes Santos, Bancu - Barbut, Gustavo, Mitriţă
Rezerve: Popescu, Briceag, Screciu, Mateiu, Baluta, Gardoş, Dimitrov

Arbitru: Istvan Kovacs (Carei); arbitri asistenţi: Vasile Marinescu (Bucureşti), Ovidiu Artene (Vaslui); arbitru de rezervă: Florin Ovidiu Mazilu (Satu Mare)
Observatori: Aron Huzu (Sibiu) - CCA, Eduard Alexandru (Ploieşti) - LPF

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport