FC Hermannstadt remiză pe teren propriu cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, în play-out-ul Ligii I

Cele două formaţii au evoluat de la egal la egal, sâmbătă, pe Stadion Municipal din Sibiu, fiecare trecându-şi în cont câte două goluri. Au punctat Yazalde Gomes Pinto (5), Gabriel Debeljuh (73), respectiv Lorand Fulop (minutele 35 şi 82).
(Sepsi OSK/facebook)

FC Hermannstadt a obţinut doar un punct din confuntarea cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, partidă din cadrul etapei a 10-a a play-out-ului Ligii I la fotbal.

Formaţia lui Ruben Albes a fost egalată pe final de meci, un rezultat nesatisfăcător pentru sibieni care a întrerupt astfel seria celor 3 victorii consecutive.

Gazdele au avut un start promiţător, aducând modificări pe tabela de marcaj încă din minutul 5 prin inspiraţia portughezului Yazalde care l-a lobat frumos pe portarul Roland Niczuly. Dar oaspeţii nu s-au demoralizat, au continuat să-şi joace şansele cu folos, reintrând în cărţi până la intrarea la vestiare prin Lorand Fulop, care a trimis mingea extraordinar în plasa porţii din voleu.

În minutul 74, Gabriel Debeljuh a readus-o pe FC Hermannstadt în avantaj, care a fructificat o pasă foarte bună a aceluiaşi Yazalde. Scorul final 2-2, a fost stabilit în minutul 82, Lorand Fulop trecându-şi în cont dubla.

"Cred că a fost un meci dificil, pentru noi. Am înfruntat un adversar bun. Am început bine, în prima parte nu sunt mulţumit cu ceea ce am realizat . Cred ne-am mulţumit cu acel gol. Dar în repriza a doua băieţii s-au ambiţionat şi au căutat victoria. Este păcat că nu am reuşit în ultimele minute, cu un gol marcat şi o ocazie mare pe final. Aşa este fotbalul. Trebuie să continuăm să luptăm, este important să luăm puncte în acest play-out. Ne-au mai cinci meciuri şi vom vedea ce vom face în următorul meci, cu Dinamo. Nu vrem să facem calcule, ci ne gândim cum să ne abordăm următoarea partidă în cel mai bun mod. O vom trata cu mentalitate ofensivă şi cu gândul de a câştiga. Acesta este obiectivul clar", a declarat Ruben Albes, antrenor Hermannstadt, potrivit TV Telekom Sport.

În urma acestei remize FC Hermannstadt se menţine pe locul 5, la egalitate de puncte, 28, cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, dar cu un golaveraj mai slab.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport