"Farul călăuzitor din Alexandria". Dragnea vrea să stabilească strategia ţării pentru următorii 20 de ani

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, se vrea farul călăuzitor din Alexandria. După ce Guvernul său a reuşit contraperformanţe greu de imaginat într-un an şi jumătate de guvernare, acum are pretenţia că poate stabili strategia României pentru următorii 20 de ani şi această strategie să devină lege pentru toate guvernele care vor urma, a atras atenţia purtătorul de cuvânt al PNL.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Florin Chirila/Epoch Times)

PNL a somat Guvernul Dăncilă să retragă proiectul de lege privind Strategia "România 2040" - care ar urma să fie realizată de o comisie condusă de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi ar deveni obligatorie pentru toate guvernele care vor urma - pentru că el trădează o nostalgie comunistă greu de închipuit şi de acceptat în vremurile noastre, a declarat luni, la RFI, purtătorul de cuvânt al liberalilor, Ionel Dancă.

"Nu se poate, după ce Guvernul condus de domnul Dragnea în realitate a reuşit contraperformanţe greu de imaginat într-un an şi jumătate de guvernare, provocând dezechilibre economice majore, acum să aibă pretenţia că poate stabili strategia României pentru următorii 20 de ani şi această strategie să devină lege pentru toate guvernele care vor urma. Este încă o încercare disperată a lui Liviu Dragnea de a se erija în conducătorul de facto al României.

Practic şi această tentativă face parte din strategia disperată a domnului Dragnea de a fi premierul acestei ţări, ceea ce nu-i permite situaţia juridică, respectiv situaţia de condamnat penal, în care se află. Este o propagandă ieftină a acestui Guvern, pe de o parte şi pe de altă parte, încercarea lui Liviu Dragnea de a se erija în farul călăuzitor al României pentru perioada următoare", a declarat Ionel Dancă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne