Fără alergii, în doar 5 zile!

Cum să scăpăm de reacţiile la substanţe inofensive precum polenul, produse alimentare, acarieni din praful de casă, care, în mod normal, nu ar trebui să ne provoace secreţii nazale, tuse, strănut sau alte simptome neplăcute?
.
. (epochtimes. ru)

Obişnuiam să am alergii, iar printre factorii declanşatori se aflau multe alimente, precum şi polenul, praful, muşcăturile de insecte, albinele, pisicile şi, uneori, câini. Am reuşit să scap de toate alergiile. Pot mânca chiar şi alimente care odată mă trimiteau direct la spital.

Pentru mulţi oameni, alergiile sunt singurele lor probleme de sănătate. Cunosc oameni tineri care nu au avut niciodată alte boli semnificative, decât alergiile. Există, de asemenea, o mulţime de oameni care au învăţat tot ce au putut despre sănătatea naturală, şi-au adus corpul într-o stare mai bună de sănătate, dar încă mai au alergii de care trebuie să se ocupe.

Multe persoane, chiar şi cei mai neconvenţionali medici naturopaţi, tind să creadă că alergiile reprezintă un blestem genetic. Dacă le aveţi, le aveţi, şi rămâneţi cu ele. Dar, în fiecare caz pe care l-am avut vreodată, în care cineva m-a întrebat ce poate face pentru a scăpa de alergii, atunci când persoana mi-a urmat sfatul până la capăt, a reuşit.

Zahărul cauzează alergii

În cele mai multe cazuri, în cel puţin 9 din 10, eliminarea zahărului rezolvă alergiile. Acesta include nectarul de agave, sucul de morcovi şi sfeclă, siropul din orez brun, sucul de trestie de zahăr, fructoză, melasă, precum şi orice alte zaharuri rafinate. Candida se hrăneşte cu zahăr. Candida se multiplică şi asta este toxic pentru noi. Nu contează ce fel de zahăr este, acesta hrăneşte Candida.

Grâul cauzează alergii

Grâul nu mai este ceea ce a fost, molecula de proteină este diferită. A fost transformat într-o proteină pe care corpurile noastre nu o pot digera, şi este toxic pentru noi, cauzând probleme serioase de digestie. Acest lucru duce la alergii. De asemenea, pâinea se face cu o mulţime de ingrediente rafinate, precum zahărul, care hrănesc paraziţii din organismul uman.

Alcoolul cauzează alergii

Alcoolul este foarte toxic pentru organism şi hrăneşte paraziţi precum bacteriile şi Candida. Alcoolul solicită ficatul şi un ficat suprasolicitat duce aproape întotdeauna la alergii.

Alcoolul conţine drojdie fermentată şi zaharuri - ambele ingrediente hrănesc Candida care trăieşte deja în corpul dumneavoastră. Mai mult, alcoolul acţionează ca un stimulent care declanşează eliberarea zahărului din sânge, făcându-l astfel disponibil pentru Candida.

De asemenea, alcoolul ucide bacteriile prietenoase.

Alimentele rafinate cauzează alergii

Făina albă, orice fel de făină, orezul alb, chips-urile şi mâncărurile prelucrate sunt toate zaharuri rafinate pentru organism.

Produsele lactate cauzează alergii

Laptele de vacă pasteurizat şi omogenizat este greu pentru ficat şi hrăneşte toţi paraziţi la fel de bine precum zahărul.

Fără alergii în doar 5 zile!

Dacă faceţi parte dintre persoanele care doresc să aibă grijă de corpul lor, consumaţi multe legume şi, pentru aceasta, pur şi simplu, trebuie să faceţi ultimul pas în domeniul sănătăţii totale prin eliminarea unor zaharuri, atunci veţi rezolva alergiile în doar câteva zile dacă mâncaţi foarte sănăos. La alte persoane care au unele afecţiuni poate dura mai mult timp, dar cu o dietă foarte strictă, cele mai multe alergii sunt tipic rezolvate în aproximativ 5 până la 7 zile.

Poate vă gândiţi "Ei bine, ce pot să mănânc?" Alimente integrale, legumele şi fructele proaspete sunt cele mai bune. Legumele sunt mai bune decât fructele, în special pentru cei care suferă de creşterea exagerată a bacteriei Candida. Nu va dura mult timp. Nu vă va lua mai mult de o săptămână din viaţa dvs. Încercaţi! Şi apoi puteţi introduce în dieta dvs. alte alimente pentru a descoperi ce vă declanşează alergiile. Pentru mine este alcoolul. Beau rareori, dar când o fac, în cazul în care consum mai mult de două pahare, îmi revine alergia.