FAPT şi ALDD promovează turismul românesc

Litoralul românesc
Litoralul românesc (Epoch Times România)

A doua ediţie a Infotrip-ului pe Litoralul românesc completează seria de acţiuni din campania de promovare turistică „Vacanţă în ţara mea”

Într-un comunicat al ANAT, remis agenţiei de presă r/News, Federaţia Asociaţiilor de Promovare a Turismului din România (F.A.P.T.), Asociaţia Litoral Delta Dunării (A.L.D.D.) şi ANAT anunţă începerea celei de-a doua ediţii a Infotripului pe Litoralul Românesc, ce se va desfăşura în intervalul 21-26 mai 2013.

Această manifestare completează şirul acţiunilor desfăşurate în campania Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică ”Vacanţă în ţara mea” şi are ca scop promovarea destinaţiilor româneşti, acţiune derulată printr-o serie de info-tripuri cu agenţii de turism ANAT şi mass-media.

Ediţia de anul trecut, desfăşurată, deşi a fost prima de aceasta anvergură, a însemnat un real succes. A reunit peste 500 de agenţi de turism din ANAT România şi ANAT Republica Moldova, precum şi presa centrală şi locală, în premieră, într-o destinaţie românească. O noutate a reprezentat-o lansarea conceptului de all-inclusive premium pe litoralul românesc, produs care cunoaşte o preferinţă crescândă în rândurile consumatorilor români de servicii turistice.

Şi ediţia de anul acesta va reuni un număr considerabil de agenţi de turism – peste 650 reuniţi sub 8 touroperatori, însoţiţi de reprezentanţi din presa naţională şi locală, care vor vizita în mod intensiv staţiuni, hoteluri, locaţii şi obiective turistice, zone de agrement, plaje.

Printre staţiunile vizitate se vor afla: Eforie Sud, Eforie Nord, Techirghiol, Mangalia, Vama Veche, Costineşti, Neptun-Olimp, Saturn, Venus, Cap Aurora, Jupiter, Mamaia, Năvodari. Peste 200 de locaţii vor face obiectul vizitelor în acest infotrip.

Vineri, 24 mai, la Pavilionul Expoziţional Constanţa, va avea loc lansarea festivă a Calendarului de Evenimente Litoral 2013, organizată de Asociaţia Litoral – Delta Dunării împreună cu primarii fiecărei staţiuni de pe litoral.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Economie