Fanii actriţei Jennifer Aniston, revoltaţi după filmarea unei reclame pentru Emirates Airlines

Jennifer Aniston la premiera filmului Call Me Crazy,16 aprilie.
Jennifer Aniston la premiera filmului Call Me Crazy,16 aprilie. (Jason Merritt / Getty Images)

Popularitatea celebrei actriţe Jennifer Aniston a scăzut după ce a filmat o reclamă a companiei Emirates Airlines, fanii fiind indignaţi de prestaţia vedetei. Se presupune că starul a semnat un contract de 5 milioane de dolari pentru acest spot publicitar.

Reclama companiei aeriene de lux a apărut pe YouTube luni şi a indignat numeroşi fani, care o consideră pe vedetă "îngâmfată".

Reclama o prezintă pe Aniston care îşi dă seama că avionul în care se află nu are "nici cabină de duş, nici bar", înainte să leşine când a descoperit că totul nu a fost decât un vis groaznic.

Arabian Gazette a raportat în luna august despre faptul că Hollywood-ul este interesat de companiile aeriene din Orientul Mijlociu. Într-adevăr, Compania Emirates Airlines a filmat o reclamă de televiziune a cărei eroină este Jennifer Aniston.

În reclamă, este pezentată Aniston, cu un prosop de baie la bordul unui avion neidentificat, uimită că nu beneficiază de duş sau bar pe perioada zborului. Aceasta este ironizată de însoţitorii de bord la auzul cererii sale. Apoi, coşmarul se termină şi o vedem pe actriţă povestindu-şi visul care a chinuit-o unui barman de pe A380 Emirates.

Nu este un secret faptul că există animozităţi între companiile aeriene din SUA şi transportatorii din Golf. Această lovitură din partea companiei Emirates Airlines pentru companiile aeriene din SUA (America, Delta şi United) nu va îmbunătăţi situaţia.

S-ar putea ca Jennifer Aniston să nu câştige premiul Oscar pentru Comedie cu această reclamă, însă se pare că vor spori problemele între companiile din SUA pe de o parte şi Emirates Airlines, Etihad Airways şi Qatar pe de altă parte.

Companiile aeriene americane au susţinut că ajutoarele de stat neloiale ajută companiile din Golf să obţină zboruri suplimentare. Mass-media a relatat despre lobby-ul care încearcă să blocheze companiile aeriene din Golf să primească noi zboruri spre Statele Unite ale Americii.

Companiile aeriene din Orientul Mijlociu susţin că serviciile pe care le oferă sunt superioare, astfel că sunt preferate de clienţi.

Rămâne de văzut dacă dorinţa Emirates Airlines de a câştiga mai mult pe piaţa americană devine realitate cu ajutorul actriţei Jennifer Aniston, sau nu.

Se pune întrebarea, ce cred companiile aeriene din SUA referitor la reacţiile amuzante ale lui Aniston despre compania de lux?
Oare strategia Emirates Airline a fost bună sau nu?

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură