Faimosul magician David Copperfield revine să încânte publicul

Magicianul David Copperfield
Magicianul David Copperfield (Brendon Thorne / Getty Images)

Cel mai renumit magican american, David Copperfield, care a câştigat mai multe premii decât oricare alt magician din istorie, va reveni pe scenă după mai mulţi ani de absenţă.

Legendarul magician, care se retrăsese de ceva vreme din viaţa publică, tocmai a semnat un contract pe o durată de trei ani pentru un nou show la celebrul Cazinou "MGM Grand" din Las Vegas.

David Copperfield a vândut mai multe bilete decât oricare alt artist solo din industria divertismentului, mai multe decât Michel Jackson, mai multe decât Elvis sau Madonna. Câştigător a 21 de premii Emmy, el este primul magician din istorie care a primit o stea pe Hollywood Hall of Fame.

Copperfield a fondat Muzeul şi Biblioteca Internaţională a Artelor Magice, cel mai mare muzeu din lume din istoria magicienilor, unde sunt adăpostite peste 80 de mii de obiecte aparţinând unor celebri magicieni precum Thurston, Kellar şi Robert Houdini. Copperfield a pus bazele Proiectului Magie care foloseşte magia ca terapie în peste 1.000 de spitale din jurul lumii.

David Copperfield, în vârstă de 56 de ani, a încântat publicul cu numere de magie care au rămas în istorie. S-a remarcat şi prin modul în care îşi prezenta numerele, integrându-le într-o atmosferă de poveste.

Cu câţiva ani în urmă, el a reuşit să "treacă" prin Marele Zid Chinezesc, a făcut să "dispară" Statuia Libertăţii şi a ridicat în aer un tren Orient Express după care l-a făcut şi pe acesta să dispară, ca să numai vorbim de uşurinta cu care era capabil să zboare pe scenă şi să ridice obiecte şi persoane.

Revenirea magicianului a adus bucurie în inimile milioanelor de fani care se bucurau doar să revadă numerele trecute.

Magicianul locuieşte în Las Vegas alături de logodnica sa, fotomodelul Chloe Gosselin, cu care are o fetiţă în vârstă de trei ani pe nume Sky.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Externe