Explozie în Abu Dhabi cu câteva ore înainte de o întâlnire la nivel înalt SUA-Israel

Daune importante cauzate de două explozii în Abu Dhabi, 31 august 2020
Daune importante cauzate de două explozii în Abu Dhabi, 31 august 2020 (Poliţia din Abu Dhabi)

O persoană a fost ucisă şi mai multe au fost rănite luni în două explozii separate care au avut loc în Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite şi în centrul său turistic - Dubai - au declarat poliţia şi presa locală.

Un container cu gaz a explodat luni într-un restaurant din Dubai şi a ucis o persoană, a informat presa locală.

Ziarul Naţional, deţinut de Abu Dhabi, citând un purtător de cuvânt al Apărării Civile din Dubai, a declarat că explozia a provocat un incendiu care a deteriorat parterul clădirii.

În Abu Dhabi, explozia a lovit restaurantele KFC şi Hardees de pe strada Rashid bin Saeed, a relatat National, adăugând că şi alte puncte de vânzare cu amănuntul au fost avariate.

Poliţia din Abu Dhabi a declarat că explozia a provocat mai multe răni uşoare şi moderate celor din apropiere, iar locuitorii clădirii şi din zonele înconjurătoare au fost evacuaţi.

Fotografiile publicate pe mass-media socială şi locală au arătat daune mari cauzate celor două restaurante.

Strada Rashid Saeed este, de asemenea, cunoscută sub numele de Strada Aeroportului, unde, luni seara, este programată o întâlnire a emisarilor administraţiei Trump şi premierului israelian Benjamin Netanyahu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe