Expert ungar în spionaj: imigraţia este o “operaţiune militară” pentru distrugerea statelor-naţiune

Fostul director al serviciului ungar de informaţii Laszlo Foldi a declarat că forţele care conspiră să deschidă graniţele Europei folosesc tactici specifice aşa zisului “război de generaţia a patra” pentru a face continentul multicultural.
Refugiaţi se târăsc pe sub un gard de sârmă ghimpată la graniţa sârbo-ungară în apropiere de Roszke, Ungaria, 27 august 2015.
Refugiaţi se târăsc pe sub un gard de sârmă ghimpată la graniţa sârbo-ungară în apropiere de Roszke, Ungaria, 27 august 2015. (Attila Kisbenedek/AFP/Getty Images)

Fostul director de operaţiuni al Serviciului de Informaţii ungar, Laszlo Foldi, susţine că mass media, aşa-numitele organizaţii umanitare şi Bruxelles-ul lucrează împreună pentru a submina graniţele Europei, conform unui articol publicat de Breitbart.

Într-un interviu la Kossuth Radio, expertul în spionaj susţine că după referendumul din Ungaria, în care 98,5% dintre votanţi au respins planurile Bruxelles-ului pentru cote obligatorii privind redistribuirea imigranţilor, el se aşteaptă să vadă un “atac serios” asupra Ungariei din trei direcţii.

“Unul dintre ele va fi un atac politic oficial din partea Bruxelles-ului, un altul va fi un atac neoficial cu ajutorul mass mediei mainstream, care cuprinde un număr semnificativ de agenţii media occidentale, dar şi o parte din mass media locală care este finanţată din afara Ungariei”, a declarat el.

Expertul în securitate susţine că cel de-al treilea atac este unul concret asupra graniţelor ţării, în care “organizaţiile civile” mobilizează imigranţii la frontiera ungară.

Foldi a evidenţiat cum sute de imigranţi au pornit dintr-o dată din Serbia spre Ungaria, afişând pancarte cu mesaje scrise în engleză şi scandând cereri pentru deschiderea frontierelor după referendumul ungar.

O echipă de televiziune a aflat, înainte ca mulţimea de imigranţi să plece, că grupuri neidentificate de europeni au făcut mai multe vizite în taberele din Serbia pentru a le spune imigranţilor că frontierele Ungariei se vor deschide după vot, permiţându-le să pătrundă în vestul Europei.

Răspândirea unor astfel de “minciuni scandaloase”, susţine Foldi, “nu este ceva întâmplător”, adăugând că acel episod este doar cel mai recent dintr-un tipar pe baza căruia aşa-zisele grupuri umanitare răspândesc informaţii false pentru a mobiliza imigranţii.

Aceste organizaţii, susţine Foldi, servesc unui dublu scop: promovarea activismului pentru deschiderea graniţelor ca un model de comportament. Descrise în mass media ca organizaţii umanitare şi acţiunile lor fiind descrise ca fiind corecte din punct de vedere moral, Foldi susţine că acest lucru “are un efect asupra cetăţeanului de rând care este influenţat de această situaţie”.

Foldi a mai declarat că răspândirea de informaţii înşelătoare pentru a mobiliza mulţimi de imigranţi către graniţele europene nu este de fapt un lucru umanitar ci, din contră, se aseamănă mai mult cu un atac direct asupra politicii statului.

Mai mult, fostul director al spionajului ungar susţine că Bruxelles-ul direcţionează “atacuri politice oficiale” asupra orientării ţării sale în ceea ce priveşte imigraţia, deoarece UE doreşte “să strivească orice rădăcină a unei atitudini rebele, care este reprezentată de Ungaria, împotriva unei strategii pe care ei au planificat-o cu mult timp înainte”.

Declarând că obiectivul Bruxelles-ului “este acela de a transforma Europa într-un sistem multicultural, un sistem care este deasupra naţiunilor”, Foldi susţine că UE atacă în forţă Ungaria deoarece această ţară a luat măsuri concrete pentru a se proteja împotrivă unei includeri forţate în multiculturalism.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe