Exit-poll cu iz de marş funebru pentru Dragnea: PSD ar putea ajunge pe locul 3 după ce se numără voturile Diasporei

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Exit-poll-ul de la ora 21 făcut public de Curs Avangarde prezintă PNL la egalitate cu PSD, cu un scor de 25,7%. Pe locul trei ar veni USR, cu 23,9%.

Şi lucrurile nu se opresc aici: Curs Avangarde precizează că, din estimările sale, ierarhia primelor trei partide se poate modifica astfel: 1. PNL, 2. USR, 3. PSD.

Iar această precizare vine în condiţiile în care exit-poll-urile nu au prins voturile diasporei. Or, se ştie, diaspora votează preponderent anti-PSD.

Veştile nu sunt proaste doar pentru Liviu Dragnea, a cărui demisie este cerută insistent de Marian Oprişan, ci şi pentru cel de-al doilea partid de la guvernare, ALDE, care este cotat sub 5%.

Pe de altă parte, Pro-România lui Victor Ponta ar fi obţinut 5,7%, PMP-ul lui Băsescu 5,2% iar UDMR a reuşit să scoată un chinuit 5,4%.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne