Exit-poll cu iz de marş funebru pentru Dragnea: PSD ar putea ajunge pe locul 3 după ce se numără voturile Diasporei

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Exit-poll-ul de la ora 21 făcut public de Curs Avangarde prezintă PNL la egalitate cu PSD, cu un scor de 25,7%. Pe locul trei ar veni USR, cu 23,9%.

Şi lucrurile nu se opresc aici: Curs Avangarde precizează că, din estimările sale, ierarhia primelor trei partide se poate modifica astfel: 1. PNL, 2. USR, 3. PSD.

Iar această precizare vine în condiţiile în care exit-poll-urile nu au prins voturile diasporei. Or, se ştie, diaspora votează preponderent anti-PSD.

Veştile nu sunt proaste doar pentru Liviu Dragnea, a cărui demisie este cerută insistent de Marian Oprişan, ci şi pentru cel de-al doilea partid de la guvernare, ALDE, care este cotat sub 5%.

Pe de altă parte, Pro-România lui Victor Ponta ar fi obţinut 5,7%, PMP-ul lui Băsescu 5,2% iar UDMR a reuşit să scoată un chinuit 5,4%.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne