EXCLUSIV: Horia Tecău: "Dacă ai susţinerea necesară în jurul tău, poţi ajunge oriunde" (video)

Horia Tecău şi-a îndreptat eforturile din afara terenului de tenis pentru a oferi condiţii mai bune şi acces la educaţie copiilor din ţara noastră. Ambasador UNICEF în România începând din aprilie 2017, Tecău susţine ideea că fiecare dintre noi putem să ne implicăm într-un fel sau altul şi asta nu-i va ajuta doar pe copii.
Horia Tecau
Horia Tecau (Mihut Savu / Epoch Times)
Se încarcă player-ul...

De Ziua Internaţională a Drepturilor Copilului, UNICEF România a deschis porţile expoziţiei de fotografii cu titlul ,,Vei înţelege doar din interior”. Evenimentul multimedia se derulează în intervalul 20 – 25 noiembrie la sala ARCUB Gabroveni şi îşi propune să prezinte activitatea UNICEF în România, oferindu-i vizitatorului posibilitatea de a înţelege şi de a empatiza cu poveştile unora dintre copiii pe care organizaţia i-a ajutat de-a lungul anilor.

Prezent la eveniment, în calitate de ambasador UNICEF, multiplul campion de tenis de câmp Horia Tecău - imaginea UNICEF în România, a vorbit despre ce înseamnă să te implici în activităţile organizaţiei de ajutorare a copiilor din comunităţile sărace şi ce reprezintă de fapt expoziţia deschisă astăzi la Hanul Gabroveni.

"Sportivii trebuie să fie exemple nu numai pe terenul de sport, ci şi în societate", a declarat Tacău pentru Epoch Times.

Marele campion a lansat de asemenea şi o invitaţie tuturor celor care doresc să viziteze expoziţia şi să se implice în mod real în activităţile UNICEF.

"Dacă ai susţinerea necesară în jurul tău, şi în primul rând susţinerea morală, şi creşti sănătos, poţi ajunge oriunde", ne-a precizat Horia.

La începutul acestei luni, Horia Tecău a fost premiat pentru implicarea sa în proiecte caritabile. El a fost desemnat câştigător al Arthur Ashe Humanitarian Award în cadrul unei ceremonii speciale pregătite de forul tenisului masculin la Turneul Campionilor de la Londra.

Vă invităm să urmăriţi interviul de mai sus.