Europarlamentar PSD: Iniţiativa e dezgustătoare şi de o jenă totală! Orban vrea să dea foc la ţară

Europarlamentarul PSD Claudia Ţapardel a "explodat" după ce premierul Viorica Dăncilă a devenit titulara unei plângeri penale pentru "înaltă trădare" şi alte infracţiuni grave.
Claudia Ţapardel
Claudia Ţapardel (Claudia Ţapardel/Facebook)

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, vrea să dea foc la ţară prin demersul său juridic împotriva premierului Viorica Dăncilă, a reacţionat, pe pagina sa de socializare, europarlamentarul PSD Claudia Ţapardel.

"Iniţiativa preşedintelui PNL, domnul Ludovic Orban, de a depune plângere penală împotriva prim-ministrului României, doamna Viorica Dăncilă, este dezgustătoare şi de o jenă totală! Domnul Ludovic Orban vrea să dea foc la ţară cu mâinile lui la ordinul primit de la altcineva?

Decizia sa, luată fără să consulte partidul care l-a votat preşedinte, nu face decât să alimenteze temerile că se doreşte cu orice preţ schimbarea actualei guvernări. Sunt foarte multe coincidenţe în ultima vreme între acţiunea Preşedintelui Klaus Iohannis, care a cerut în ultimele două săptămâni de patru ori demisia premierului Viorica Dăncilă şi iniţiativa preşedintelui PNL, Ludovic Orban, de a sesiza Parchetul General", a precizat Claudia Ţapardel.

Reamintim că şeful PNL o acuză pe premierul Dăncilă de înaltă trădare, uzurparea funcţiei publice, divulgare de informaţii nepublice şi prezentarea cu rea-credinţă de date inexacte preşedintelui României în scopul ascunderii săvârşirii unor fapte de natură să aducă atingere intereselor statului.

În acelaşi timp, este vizat şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, pentru săvârşirea infracţiunii de divulgare de informaţii secrete.

Plângerea vine în contextul scandalului legat de începerea procedurii de mutare a Ambasadei României din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim.

Mai multe detalii pe această temă aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne