Euronews: Viorica Dăncilă fuge de presă

Viorica Dancila
Viorica Dancila (Florin Chirila/Epoch Times)

Delegaţia Vioricai Dăncilă de la Bruxelles nu reuşeşte să evite paginile de scandal ale ziarelor.

Premierul român şi ministrul justiţiei, Tudorel Toader, au refuzat orice interacţiune cu presa după întâlnirea cu membri ai Grupului Alianţei Progresiste a Socialiştilor şi Democraţilor din Parlamentul European.

Cei doi oficiali români au fost abordaţi de un jurnalist de la Euronews: „Doamnă prim-ministru, ce aţi discutat astăzi cu Grupul S&D? Aveţi vreo reacţie? Doamnă prim-ministru? Doamnă prim-ministru? Veţi continua cu referendumul? Putem obţine un răspuns scurt, vă rog? Un comentariu legat de referendum? Ce a spus Grupul S&D despre căsătoria dintre homosexuali?”

Viorica Dăncilă nu a oferit niciun răspuns la întrebări, timp în care a fost flancată de oameni din delegaţie. Alături de ea şi de ministrul Justiţiei s-a mai aflat şi europarlamentarul Maria Grapini.

Ieri, la întâlnirea cu europarlamentari din grupul Alianţei Progresiste a Socialiştilor şi Democraţilor, Viorica Dăncilă a declarat că PSD nu va face campanie pentru influenţarea votului la referendumul privind modificarea Constituţiei, în sensul redefinirii familiei.