EURO U-21. Naţionalele României şi Germaniei se vor lupta astăzi pentru un loc în finala competiţiei continentale

Naţionala de tineret va întâlni astăzi pe Germania în semifinalele Campionatului European de fotbal Under-21 din Italia şi San Marino, partida fiind programată să înceapă la orele 19.00.
Selecţionata de tineret U-21 a României.
Selecţionata de tineret U-21 a României. (Echipa naţională de fotbal a României/facebook)

România va juca astăzi pentru calificarea în marea finală a competiţiei continentale cu Germania.

După victoriile memorabile cu Croaţia (4-1) şi Anglia (4-2), respectiv remiza înregistrată în faţa Franţei (0-0), tricolorii au obţinut o calificare istorică în careul de aşi a EURO U21, alături de echipe sonore ale Europei: Germania, Spania şi Franţa.

Partida va fi una destul de dificilă pentru băieţii lui Mirel Rădoi, atât din punct de vedere al valorii selecţionatei pe care o va întâlni, cât şi a temperaturii extrem de ridicate înregistrate la ora meciului, autorităţile locale de la Bologna decretând cod roşu de caniculă pentru zilele de joi şi vineri, temperaturile prognozate fiind de 40 de grade Celsius.

Cele două federaţii au încercat să îi convingă pe cei de la UEFA să amâne partida sau să o reprogrameze la o oră mai târzie, însă forul continental nu a fost de acord.

Arbitrul de centru va acorda datorită căldurii sufocante una sau mai multe pauze de hidratare pe parcursul meciului, existând dealtfel o recomandare FIFA în acest sens.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport