Eugen Tomac vrea şefia PMP

Conferinţă de presă la sediul PMP susţinută de Eugen Tomac, preşedinte şi Elena Udrea, vicepreşedinte PMP
Conferinţă de presă la sediul PMP susţinută de Eugen Tomac, preşedinte şi Elena Udrea, vicepreşedinte PMP (Epoch Times România)

La scurt timp după ce Elena Udrea a dat asigurări că nu mai candidează la şefia PMP, deputatul Eugen Tomac, fost preşedinte interimar al formaţiunii, şi-a depus candidatura în acest sens, lucru confirmat miercuri, pentru Agerpres, de vicepreşedintele partidului, Nicolae Ivăschescu.

De altfel, cu câteva ore în urmă, Eugen Tomac şi europarlamentarul Siegfried Mureşan anunţau, în cadrul unui comunicat de presă remis Epoch Times, că astăzi a fost depusă moţiunea “România Implicată - PMP Partidul Schimbării”.

"Liderul moţiunii este domnul deputat Eugen Tomac. Alături de domnia sa, ca principal susţinător al proiectului, a semnat domnul europarlamentar Siegfried Mureşan, propus pentru funcţia de prim-vicepreşedinte al PMP", reiese din comunicat.

"Echipa condusă de cei doi militează pentru reînoirea clasei politice şi îşi propune să răspundă aşteptărilor electoratului român care, aşa cum am văzut la alegerile recente, îşi doreşte un alt mod de a face politică şi un alt tip de politician" se mai adaugă în documentul citat.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră deFacebook