Eugen Tomac: Întâlnirea cu Trump a fost un moment unic

Donald Trump şi Eugen Tomac
Donald Trump şi Eugen Tomac (Eugen Tomac / Facebook)

Preşedintele PMP Eugen Tomac a postat sâmbătă, pe pagina sa de socializare, o poza în care apare alături de preşedintele american Donald Trump.

În postarea intitulată "Acasă la Preşedintele Trump", şeful partidului fondat de Traian Băsescu susţine că întâlnirea cu Donald Trump şi cu soţia acestuia, Melania Trump, a fost un moment unic şi i-a adresat liderului de la Casa Albă invitaţia de a vizita ţara noastră.

Vă prezentăm mai jos postarea lui Tomac:

"Am fost invitat la reşedinţa din Florida a Preşedintelui Statelor Unite, Donald Trump, la o cină festivă organizată de Partidul Republican cu prilejul 'Lincoln Day'.

Am răspuns acestei invitaţii din partea partenerilor mei politici din Statele Unite, deoarece eu cred cu tărie în parteneriatul dintre statele noastre.

Gazda noastră, familia Trump, a oferit tuturor celor prezenţi o adevărată lecţie de patriotism. A fost o seară în care am auzit multe lucruri frumoase despre America şi despre cum se face politica activă în cea mai veche şi consolidată democraţie din lume.

Întâlnirea cu Preşedintele Donald Trump şi Melania Trump a fost un moment unic şi i-am adresat liderului de la Casa Albă invitaţia de a vizita ţara noastră!

Am discutat cu mulţi politicieni şi oficiali americani şi tuturor le-am vorbit despre România, R. Moldova şi despre viitorul Europei unite după modelul american.

Eu cred că orice politician care îşi iubeşte ţara face o politică înţeleaptă şi fructifică orice oportunitate pentru a o ajuta în orice împrejurare. Iar noi avem pentru ce lupta: să refacem România puternică şi mare din nou!"