„Este o alianţă a răului. Vor să omoare candidatul Gabriela Firea” - Firea despre pactul dintre Ponta şi Negoiţă

Gabriela Firea
Gabriela Firea (Epoch Times România)

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, duminică seara, la Antena 3, că Alianţa Pro Bucureşti 2020, constituită de Victor Ponta şi Robert Negoiţă este una a răului şi că face jocul PNL şi USR.

"Este o alianţă a răului, pentru că ei împreună doresc să omoare candidatul Gabriela Firea, primarul general Gabriela Firea şi dacă nu reuşesc, măcar vor să contribuie la destabilizarea mea şi să facă un mare serviciu celuilalt candidat. Fac jocul PNL şi USR", a declarat Firea citată de Agerpres.

Ea a afirmat că este o alianţă între doi oameni care nu se respectă.

"Tu să fii deputat de Teleorman PSD şi de două ori primar PSD în Bucureşti şi să faci jocurile PNL-ului în Bucureşti, care a votat împotrivă atât în Consiliul General, cât şi în consiliile locale de la sectoare, este o trădare faţă de cetăţeni în primul rând, iar domnul Ponta nu se sfieşte să spună în apariţii televizate că toţi nemulţumiţii de la PNL să se ducă la USR, deci face campanie USR-ului. La fel, Robert Negoiţă spune că cei care sunt nemulţumiţi de PSD să se ducă la dumnealui. În primul rând nu toată lumea trădează, nu toată lumea se reorienteză în funcţie de evenimente (...) când am aflat zilele acestea că inclusiv s-a pretat să-mi facă plângere penală pe numele meu de primar general, Gabriela Firea, pentru fapte care s-au întâmplat cu mult înainte ca eu să fiu primar general, pentru nişte terenuri retrocedate în sectorul 3, vă spun sincer că îmi pun într-adevăr întrebarea cum de am putut să fiu atât de naivă să cred în această prietenie", a declarat Firea.

Edilul Bucureştiului susţine totodată că firmele căpuşă care aveau contracte cu Municipalitatea înainte de a ajunge ea primar general s-au coalizat împotriva sa.

"Nu pot să ignor anumite semnale pe care le primesc, anumite lucruri pe care le interpretez, faptul că mi se transmite din ce în ce mai mult că s-au coalizat cele 4-5 firme căpuşă care aveau doar ele contracte preţ de 15-20 de ani la Primăria Capitalei înainte să vin eu şi care aveau tarife şi preţuri foarte mari (...) şi pe care le-am îndepărtat, înfiinţând acele câteva companii municipale care sunt ale bucureştenilor şi care lucrează pentru bucureşteni la tarife reduse (...) S-au coalizat împotriva mea, finanţează campanii împotriva mea şi inclusiv finanţează oameni politici cele 4 -5 firme care au pierdut contractele cu Primăria Capitalei în momentul venirii mele (...) să se răzbune pe mine şi să încerce să impună un alt primar şi finanţează nu doar campanii împotrivă, nu doar filaje", a mai afirmat Gabriela Firea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne