Era Big Brother. Amendă pentru insulte aduse pe Facebook jandarmilor

Dacă până acum se trezea amendat pentru protestele stradale, mai nou, un cetăţean a luat amendă şi pentru o postare pe Facebook.
Jandarm in fata la MAI
Jandarm in fata la MAI (Captura)

Un protestatar anti-corupţie a fost amendat cu 900 de lei pe motiv că a postat, pe Facebook, jigniri la adresa jandarmilor.

"A postat în mediul virtual, pe pagina personală a reţelei de socializare Facebook Cristian-Mihai Dide cu acces publicului, expresii jignitoare şi vulgare la adresa lucrătorilor Jandarmeriei Române care şi-au desfăşurat activitatea la sediul DNA în data de 21.11.2017, lezând demnitatea şi onoarea instituţiei Jandarmeriei Române", se arată în procesul verbal, postat pe pagina de Facebook a protestatarului.

Cristian Mihai Dide
Cristian Mihai Dide (Facebook)

Reamintim că pe 21. 11.2017, la DNA a avut loc audierea liderului PSD, Liviu Dragnea, ulterior Dide numindu-i, pe Facebook, sclavi pe cei ce l-au păzit pe Dragnea.

Cel care s-a trezit cu amenda pentru postare pe Facebook este Cristian Mihai Dide, cel mai amendat protestatar din Piaţa Victoriei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne