Episodul "huiduirea lui Dorneanu". Mesajul celui mai amendat protestatar din Piaţa Victoriei

"Îi îndemn pe cetăţeni să huiduie pe stradă, în avion, în autobuz, la evenimente publice orice persoană publică care prin deciziile luate de aceştia aduc atingere calităţii vieţii din România", a transmis cel mai amendat protestatar din Piaţa Victoriei după episodul în care a fost implicat şeful CCR.
Protest in Piata Victoriei. In imagine Cristian Dide.
Protest in Piata Victoriei. In imagine Cristian Dide. (Mihut Savu / Epoch Times)

Intrat din nou în prim planul atenţiei publice după întâlnirea de "gradul zero" ce a avut loc sâmbătă seara între mai mulţi protestatari din Piaţa Victoriei şi şeful Curţii Constituţionale, întâlnire în cadrul căreia Valer Dorneanu a fost apostrofat de cetăţeni, protestatarul Cristian Mihai Dide ţine să reamintească cine este actualul şef al CCR.

De asemenea, protestatarul transmite că nu îndeamnă pe nimeni să fie violent dar opinează că cetăţenii ar trebui să îi huiduie pe cei care prin deciziile luate de aceştia aduc atingere calităţii vieţii din România oriunde i-ar întâlni în spaţiul public.

"După ce că aproape au dezincriminat abuzul în serviciu, scăpând toţi politicienii corupţi, şi prin decizia CCR au demis-o pe Laura Codruţa Kovesi, premiată de Suedia, una dintre cele mai democratice ţări europene pentru lupta anticorupţie, politrucii PSD se aşteaptă să nu îl huiduim pe Valer Dorneanu pe stradă?

Îmi pare rău, situaţia în care a fost adusă ţara de acest grup infracţional numit PSD ne-a adus la o stare de agresivitate moderată. Nu îndemn pe nimeni să fie violent dar îi îndemn pe cetăţeni să huiduie pe stradă, în avion, în autobuz, la evenimente publice orice persoană publică care prin deciziile luate de aceştia aduc atingere calităţii vieţii din România.

Menţionez că nu l-am urmărit pe Valer Dorneanu, ci eram în proximitatea clădirii în care a intrat, nu ştim dacă acolo locuieşte, din întâmplare. Cât despre declaraţia domnului Ţuţuianu, îl informez că pe 1 octombrie voi fi audiat de DIICOT pentru informaţiile pe care la am cu privire la finanţarea şi organizarea protestului din 10 august", a declarat Dide pentru Epoch Times.

Reamintim că preşedintele Curţii Constituţionale, Valer Dorneanu, a avut parte de o surpriză neplăcută la intrarea în bloc: a fost întâmpinat de protestatarii rezist care i-au adresat cuvinte grele direct în faţă. Manifestanţii i-au reproşat că acţionează în beneficul PSD, nu al poporului român. Detalii aici.