Emoţii puternice în Safari Park: leii sar pe o maşină cu copii la bord (video)

Lei
Lei (Print screen YouTube)

O aventură adevărată în West Midlands Safari Park din Worcestershire, Marea Britanie. Un grup de lei a sărit pe acoperişul şi capota unei maşini Hyundai i-30, în care se aflau doi adulţi şi doi copii.

Animalele au lăsat în urmă - pe lângă frica provocată persoanelor din interiorul maşinii atacate - şi o imensă amprentă a unei labe pe capotă. Şoferul, Jaz Reynolds, o îngrijitoare în vârstă de 28 de ani din Hereford împreună cu prietenul său, Abi Tudge, în vârstă de 23 de ani, aveau doi copii pe bancheta din spate. Au rămas închişi în ţarcul leilor, după ce miercuri după-amiază, 21 februarie, rangerii au închis porţile din motive de securitate. Timp de cincizeci de minute gardienii au încercat să se lupte cu animalele dezlănţuite, a raportat Telegraph. Se pare că animalele au fost agitate de o leoaică. Martorii au relatat momentele de groază prin care au trecut, trăind cu teama ca nu cumva leii să spargă ferestrele maşinii.

Conform reconsituirii făcute de doamna Reynolds, maşina a reprezentat un obstacol în cursa animalelor, în timp ce se urmăreau unele pe altele. În ceea ce-i priveşte pe copii, a spus ea, nu au făcut nimic altceva decât să vorbească pe tot drumul de întoarcere, fericiţi de aventura trăită.

Un purtător de cuvânt al parcului West Midlands Safari Park a explicat că ieşirea din ţarcul în care se aflau leii a fost temporar închisă datorită faptului că aceştia se aflau în apropierea porţii. Pe scurt, o măsură de securitate. "Este cazul tuturor animalelor sălbatice, în mod obişnuit grupurile armonioase pot deveni deosebit de active".

Mai multe informaţii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură