Emisiune ”PAS Decisiv”. Maia Sandu: Denigrările şi minciunile din presa RM iau proporţii inimaginabile

Maia Sandu liderul PAS
Maia Sandu liderul PAS (facebook.com)

Partidul Acţiune şi Solidaritate (PAS) a lansat o emisiune video săptămânală pentru discuţii directe cu cetăţenii pentru a face tot posibilul ca Republica Moldova să scape de corupţie şi incompetenţă, oamenii să nu mai plece, iar normalitatea să fie readusă în ţară.

În cadrul primei emisiuni postate pe pagina sa de socializare, preşedinta PAS, Maia Sandu a ţinut să puncteze că presa independentă şi obiectivă care a mai rămas în R. Moldova este sugrumată, iar denigrările şi minciunile iau proporţii inimaginabile. De aceea, s-a ajuns la concluzia că e foarte important să existe discuţii directe cu moldovenii în cadrul emisiunii care va purta denumirea de ”PAS Decisiv”.

”E nevoie de un PAS decisiv din partea noastră, a tuturor. Vrem să interacţionăm cât mai des, să răspundem întrebărilor dumneavoastră, să discutăm problemele actuale şi să vă informăm cu regularitate despre activităţile PAS”, a conchis Maia Sandu menţionând că aşteaptă opinii şi întrebări, ca între timp membrii PAS să înveţe să devină politicieni foarte buni şi să facă emisiuni cât mai relevante.