Emil Boc: Avem în vedere semnarea unui nou protocol al coaliţiei

Preşedintele PDL, Emil Boc.
Preşedintele PDL, Emil Boc. (www.gov.ro)

Preşedintele PDL Emil Boc a declarat că trebuie semnat un nou protocol al coaliţiei de guvernare, pentru a asigura stabilitate în continuare.

"Am avut un protocol. Vă amintiţi că l-am semnat împreună cu preşedinţii de partid la începutul anului 2011. Vom avea şi în 2012 un asemenea protocol care să ofere o garanţie suplimentară a solidităţii acestei coaliţii", a declarat miercuri Emil Boc, la Palatul Parlamentului.

Despre cerinţele minorităţilor şi ale UDMR în cadrul discuţiilor pe marginea formării noului guvern, Boc a spus că "întotdeauna există discuţii pe marginea priorităţilor unui partid sau altul".

"Aceste lucruri vor fi discutate în continuare. Fiecare partid politic are nişte priorităţi politice şi legislative şi acestea vor fi discutate şi se va ajunge la un acord în Coaliţie cu privire la prioritizarea acestora", a mai declarat liderul democrat-liberalilor.

Întrebat dacă noul premier ar urma să participe la şedinţele BPN al PDL, Emil Boc a declarat că Ungureanu "va participa la şedinţele coaliţiei".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne