Elena Udrea: Sebastian Ghiţă s-a dus la Maior şi la Coldea şi le-a zis că-i va împuşca

Elena Udrea , PMP
Elena Udrea , PMP (Epoch Times România)

Fosta candidată la preşedinţie, Elena Udrea a declarat luni seara, invitată la Gândul.info, că deputatul PSD Sebastian Ghiţă le-a spus "metaforic" şefilor SRI, George Maior şi Florian Coldea, că-i împuşcă dacă ii vor face fratelui său ce i-au făcut fratelui lui Traian Băsescu:

„Dl Ghiţă îmi povestea lucruri din discuţiile pe care le avea cu conducerea SRI. Mi-a zis că are instrumentate dosare, 40, şi că l-a chemat pe fratele său la DNA şi s-a dus la dl Maior şi la dl Coldea şi le-a zis că-i va împuşca dacă îi vor face ce i-au făcut lui Traian Băsescu cu fratele său. Evident era metaforic”, a declarat Udrea.

Acuzată de numeroase infracţiuni în dosarele Microsoft şi "Gala Bute", Udrea a reluat acuzaţiile la adresa actualului şef interimar SRI, generalul Florian Coldea care i-ar fi cerut bani fostului său soţ, Dorin Cocoş, pentru televiziunea lui Sebastian Ghiţă şi a reiterat ideea că şeful SRI dezvoltă o campanie de denigrare împotriva sa:

„Aş vrea să întrebaţi dacă dl Ghiţă a fost să-l viziteze în arest pe Dorin Cocoş. Ştiu de la fostul soţ. Eu ştiu de ce s-a dus acolo. Să-l întrebaţi pe dl Ghiţă cine l-a trimis şi de ce s-a dus. Dacă nu-şi aminteşte, o să-mi amintesc eu”, a spus ea

Reamintim că Elena Udrea a declarat vineri, într-un interviu acordat Hotnews, că a depus un denunţ la DNA împotriva lui Florian Coldea, director interimar SRI. Acuzele la adresa acestuia sunt că ar fi instrumentat campania împotriva fostului lider PMP şi că i-ar fi cerut lui Dorin Cocoş să îi dea 500.000 euro lui Sebastian Ghiţă pentru a-i susţine televiziunea.

Întrebată care sunt dovezile pe care îşi bazează denunţul la DNA, Elena Udrea a spus că e vorba despre declaraţiile lui Dorin Cocoş, Gheorghe Ştefan (Pinalti) - ambii urmăriţi penal în dosarul Microsoft şi aflaţi în arest preventiv, ale lui Culiţă Tărâţă (fostul şef al CJ Neamţ, acum decedat) şi pe informaţii de la Sebastian Ghiţă.

Udrea a reluat şi la Gândul acuzaţiile împotriva generalului Florian Coldea şi a relatat că s-a întâlnit cu şefii SRI pe 15 decembrie şi că i-a spus în faţă Generalului Coldea că ştie de episodul cu cei 500.000 de euro ceruţi lui Dorin Cocoş pentru Sebastian Ghiţă şi că este în spatele unei campanii de denigrare împotriva ei, inclusiv în spatele publicării fotografiilor de la Paris, în care apare alături de Alina Bica.

„I-am spus chiar şi domnului Coldea că ştiu aceste lucruri, indirect (suma de 500.000 de euro cerută de Coldea pentru Ghiţă - n.r.). I-am spus într-o întâlnire în care am spus că eu cred că sunt ţinta unei strategii de denigrare pe care o coordonează la adresa mea. Eu cred că ce s-a întâmplat la Paris este un lucru de care nu este străin. Pe 15 decembrie a avut loc întâlnirea cu Maior şi Coldea. Coldea a negat, a avut o reacţie ezitantă, am depăşit subiectul”, a spus Elena Udrea, la Gândul Live.

Fostul lider PMP a mai precizat că în denunţul său a relatat "nişte lucruri concrete care trebuie lămurite" şi că în opinia sa procurorii vor face o anchetă.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne